2777
2789
عنوان

شما بودین با این پسر میموندین یا نه

925 بازدید | 41 پست

هردو ۲۲ سالتون باشه

سال سوم دانشگاهش باشه و بعدش بخواد بره سربازی

خانواده ش پولدار نباشن خودشم ندونه چه شغلی دوست داره و تاحالا فقط ۲۰۰ ۳۰۰ تومن خرجتون کرده و خودشم واقعا پولی نداره و شما نمیتونین تشخیص بدین در اینده پولدار میشه یا نه ، یا چون پولی نداره خرج کنه الان ، نمیتونین بفهمین  خسیسه یا نه 

ولی خیلی خوش اخلاق و با شخصیت و کلا از نظر اخلاقی بیسته و قیافشم خیلی خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برمیگرده ب خودت ک‌تا کی قراره ب پای این اقا بمونی

خودمم تا ۵ ۶ سال اینده قصد ازدواج ندارم ولی میترسم تا اون موقع باهاش باشم ولی نتونه شغل خوبی داشته باشه یا زندگی اداره کنه

رشته ش چیه ؟ 

ب نظرم بگرد آدم بهتری پیدا کن 

۲۰۰ ۳۰۰ میلیون ؟ 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

ن والا ببین پسر ندارم باشه شده برا کسی ک دوسش داره از زیر سنگ پول جور میکنه این پسر قدرتو نمیدونه

من مشکلم این نیس که مثلا بخوام برام پول زیاد خرج کنه

من بیشتر به فکر اینده ام که اگه ۵ ۶ سال بگذره و شغل درست حسابی پیدا نکنه چی میشه