2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی خیلی سخته .پایه رو خوب بخون فقط این تابستون

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵ تا صلوات بفرستی........................................................................وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

به هر چی بخوای میرسی فقط شروع کن

عمومی های دوازدهمو تابستون ببند

فرمول بیست برای نهایی داشته باش با کتاب تنها کسی ۲۰ نهایی نمیگیره

دهم و یازدهمم این دوماه جمع کن 

سختی رو بزار تابستون ازونور بهتره 

ازمون های ماز هم شرکت کن یا دانلود کن سوالاشو بزن تستاشو خصوصا زیستش

تابستون روزی ۱۰ ساعت واقعا درس بخون روزای مدرسه ۱۲ ۱۳ ساعت رشه تاپ میخوای باید واقعا بخونی 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

به هر چی بخوای میرسی فقط شروع کنعمومی های دوازدهمو تابستون ببندفرمول بیست برای نهایی داشته باش با کت ...

عمومیا رو گذاشتم در طول سال بخونم، نمیشه یعنی؟

و اینکه با تدریس اساتید ماز دارم پیش میرم، یعنی دهم یازدهم دوازدهم ترکیبی. اگه این تابستون پایه رو کامل نبندم بد میشه؟

زخمی که نکشتت قویترت میکنه
عمومیا رو گذاشتم در طول سال بخونم، نمیشه یعنی؟و اینکه با تدریس اساتید ماز دارم پیش میرم، یعنی دهم یا ...

اهان میخوای تخصصی های دوازدهمو بخونی؟

نه بد نمیشه منظورم این بود دوازدهم هم تو تابستون شروع کنی اختصاصی یا عمومی فرقی نمیکنه اینی هم که میگی خیلی عالیه ترکیبی خیلی عالیه بخون موفق باشی برای گوشی هم روزی یک ساعت تایم بزار و شب ها بیا چون روز بازدهی برا درس خوندن بهتره 

عمومی هم در طول سال بخون عالیه فقط تنبلی نکن نزار اخر هفته درس همون روز رو همون روز بخون تو طول مدرسه هم روزی ۱و نیم الی ۲ ساعت برا عمومی بزار عالیه

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

ممنونم 🤍🤍

خواهش میکنم عزیزم ان شالله تاپیک قبولیتو ببینیم😍❤️