2777
2789
عنوان

کسایی ک اسلیو انجام دادن

297 بازدید | 38 پست

خانمهای عزیز لطفا نظراتتون رو در رابطه با عمل اسلیو میگید ؟ من هفته آینده میخام برم ویزیت اولیه..

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

مبارک باشه پیشاپیش 

اگه خود ایمنی تیرویید دارید یا بالای ۱۲۰ کیلو هستید پیشنهادم بای پسه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر دایی من استریت انجام داد همون لحظه پشیمون شد چون یه هفته اول نباید چیزی بخوره 

فقط اب اونم یه قلوپ 

استریت معده رو از داخل منگنه میشه و تیکه ای ازش در میاد 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

دو سه تا همکارام چند ساله انجام دادن خداروشکر مشکل خاصی ندارن.خیلی راضی ان.

ولی من کلا از این عملا میترسم. خیلی تهاجمیه.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
دو سه تا همکارام چند ساله انجام دادن خداروشکر مشکل خاصی ندارن.خیلی راضی ان.ولی من کلا از این عملا می ...

به بعضی ها میسازه 

دوستم انجام داده دوسال هنوز زرد و زاره حالش بد میشه نمیتونه هنوز غذایی بخوره

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

ورزش 

رژیم 

پیاده روی 

باشگاه 

تا ابد اینا خوبه 

اسلیو اگه رعایت نکنی برمیگرده 

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

من وزنم ۹۲ کیلو است 

باشگاه 

رژیم 

دکتر تغذیه 

پیاده روی

کالری شماری 

و حتی قرص های لاغری 

ته ته این اراده متاسفانه ییک هفته هم نمیشد.

و در آخر الان دارم ب اسلیو فکر میکنم‌

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت