2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید برای خودتون میپرسین ؟ بچه هم دارین ؟ منم تو شرایط مشابهم

نه برای برادرم

بله بچه دارن

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

اره خودش خواسته مهریه قسطی می‌کنه یکی داره نه کامل میده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خب چی میشه؟اموالش مصادره میشه؟

باید یک جا بده همه اشو. اموالی داشت مصادره میشه می فروشن نداشت حبس. وکیل هستم رویه قضایی و گفتم

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

نه برای برادرمبله بچه دارن

ان شاالله زندگیشون درست بشه عزیزم ولی من چون خودمم تقریبا همین مورد رو دارم و خودم هیچ جوره طلاق نمیخوام و اصرار دارم به زندگی کارشناس بهم گفت هر طور که مهریه مطالبه کنی باید بده اگر یک جا بخوای باید پرداخت کنه چه داشته باشه چه نداشته باشه چون بی دلیل موجهی داره طلاق میده و من اصلا نمیخوام 

باید یک جا بده همه اشو. اموالی داشت مصادره میشه می فروشن نداشت حبس. وکیل هستم رویه قضایی و گفتم

مهریه اش ۷۰۰ سکه آش اشتباه نکنم نزدیک ۵۰ میلیارد میشه قسط بندی میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

ان شاالله زندگیشون درست بشه عزیزم ولی من چون خودمم تقریبا همین مورد رو دارم و خودم هیچ جوره طلاق نمی ...

برادر بیشعور منم خودش خیانت کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

ان شاالله زندگیشون درست بشه عزیزم ولی من چون خودمم تقریبا همین مورد رو دارم و خودم هیچ جوره طلاق نمی ...

والا همه ناامید شدن از درست شدن زندگیشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80