2777
2789
عنوان

خواهر صاحب کارم میخواد برام دردسر درست کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 31 پست
درحد بله و خیر جوابشو بده نه بیشتر ی چی دیگه دیدی داره میاد سوره کوثر نه بار بخون خودش راه کج میکنه

عزیزم ول نمیکنه😑😑 مثلا میگه امروز چقدر فروش داشتی ؟ فلان مبلغ مثلا پنج تومن. ده تومن  😕 تا مبلغ دقیق و در نیاره ول نمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ول نمیکنه😑😑 مثلا میگه امروز چقدر فروش داشتی ؟ فلان مبلغ مثلا پنج تومن. ده تومن 😕 تا مبلغ د ...

بگو آقای فلانی رو محرم اسرار بودن من خیلی حساب باز میکنه 

من هم همه چی رو دقیق ثبت میکنم اگه علاقه ای دارید از ایشون بپرسید من نمیتونم چیزی بگم

عزیزم ول نمیکنه😑😑 مثلا میگه امروز چقدر فروش داشتی ؟ فلان مبلغ مثلا پنج تومن. ده تومن 😕 تا مبلغ د ...

همون سوره کوثر بخون هروقت دیدی داره میاد سمتت 

وییی چقدر پیله رو اعصاب 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بخاطر این آشغال باید کارمو ول کنم . خیلی فضوله. خدا لعنتش کنه

ول نکن  

نمیشه بری ی شعبه دیگه از دور بشی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

میدونه😕 داشت منو سین جین میکرد که داداشش اومد .بعد گورشو گم کرد

یا مستقیم به خواهره بگو اجازه ندارم در مورد فروش به شما چیزی بگم رودربایستی نکن

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
ول نکن نمیشه بری ی شعبه دیگه از دور بشی

عزیزم همه تو کار هم دخالت میکنن، تو تاپیک قبلی گفتم تو هر شعبه دو نفر هستن ، فقط من تو این شعبه تنهام . قبلا یا یکی باهم بودیم هر روز جنگ و دعوا مردک مودی 😕جامو عوض کردن ، گیر این زنیکه افتادم 

عزیزم همه تو کار هم دخالت میکنن، تو تاپیک قبلی گفتم تو هر شعبه دو نفر هستن ، فقط من تو این شعبه تنها ...

عجب خوش شانسی هستی دختر تو  ای بابا چرا اینجوری