2777
2789
عنوان

اختلاف وزن توی دوقلوها کسی تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 34 پست
عزیزم ببخش اینقدر سوال میکنم آخه میگن دوقلو رو اخرش۳۵هفته سزارین میکنن چون احتمال خفگی هست برای شما ...

چرا این دکترها جدیدا جای خدا تصمیم میگیرن و حرف می‌زنند سال ۷۵ پسرم به دنیا اومد همزمان با من  یه خانم خیلی جووون تو اتاق بغلی یه دوقلو طبیعی زایید،خواهرشوهرم هم بچه هاش طبیعی اومدند تو ۳۸ یا ۳۹ هفتگی ،خودت و بچه هات رو بسپار به خدا عزیزم 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اتفاقا یکیش رشدش خوبه نرماله اون یکی ۱۰۰گرم کوچیکتره نسبت به سن بارداریش

اشکال نداره عزیزم استرس به خودت راه نده

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
عزیزم ببخش اینقدر سوال میکنم آخه میگن دوقلو رو اخرش۳۵هفته سزارین میکنن چون احتمال خفگی هست برای شما ...

۳۵ هفته که زوده!!!!

بهترین زمان بین ۳۷ تا ۳۸ هفته هست...دکتر من خودش گفت تا اون زمان بمونم و مدام می رفتم چک می کرد که مشکلی نباشه...از همون اول هم با این که طول سرویکس خوب بود گفت سرکلاژ کنم هفته ی ۱۴/۱۵ که زایمانم زود نشه...هفته ی ۳۵ خیلی زوده...معمولاً ۳۷ هفته زایمان می کنن من اون چند روز باقی مونده هم به دکترم اعتماد کردم و موندم.

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

۳۵ هفته که زوده!!!!بهترین زمان بین ۳۷ تا ۳۸ هفته هست...دکتر من خودش گفت تا اون زمان بمونم و مدام می ...

عزیزم برای من سر کلاژ نکرد گفت طول سرویکست خوبه نمی‌خواد 

ولی الان همش هی میگه استراحت کن که سرویکست پایین نیاد😐

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم هر دو هفته سونو میرم هی اختلافشون زیادتر میشه از اول دو روز بود الان ۸روز شده

اون اختلاف ک داره بین شون ب وجود میاد بخاطر وزنگیری ضعیف اون قل

احتمالا وزنگیری ش کمتر ولی تا ۲ هفته از سن واقعی کمتر باشه اشکالی نداره. فقط یکم کوچولو تر 

من تجربه دوقلوی ندارم خاله م دوقلو داشت ک پسرش نیم کیلو تپل تر بود تا دخترش

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

۳۵ هفته که زوده!!!!بهترین زمان بین ۳۷ تا ۳۸ هفته هست...دکتر من خودش گفت تا اون زمان بمونم و مدام می ...

عزیزم شما استراحت بودید یانه ؟

بعد رابطه نداشتید در طول بارداریتون؟

فندقاتون دستگاه نرفتن عزیزم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون اختلاف ک داره بین شون ب وجود میاد بخاطر وزنگیری ضعیف اون قلاحتمالا وزنگیری ش کمتر ولی تا ۲ هفته ...

شاید مال منم تا آخرش به نیم کیلو برسه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم برای من سر کلاژ نکرد گفت طول سرویکست خوبه نمی‌خواد ولی الان همش هی میگه استراحت کن که سرویکست ...

برای منم خوب بود اما گفت تو بارداری دوقلو بهتره انجام بدی‌...انشالله که بسلامتی زایمان کنی عزیزم...استراحت کن و آمپول ریه هم اگه نیاز شد بزن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

برای منم خوب بود اما گفت تو بارداری دوقلو بهتره انجام بدی‌...انشالله که بسلامتی زایمان کنی عزیزم...ا ...

باشه گلم حتما ب دکتر میگم بزنه برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شما استراحت بودید یانه ؟بعد رابطه نداشتید در طول بارداریتون؟فندقاتون دستگاه نرفتن عزیزم؟

استراحت آنچنانی نه اما کار زیاد نمی کردم...نه رابطه نداشتم دکترم منع نکرده بود خودمون می ترسیدیم...نه عزیزم نرفتن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استراحت آنچنانی نه اما کار زیاد نمی کردم...نه رابطه نداشتم دکترم منع نکرده بود خودمون می ترسیدیم...ن ...

مرسی گلم از راهنماییت 

وقتتم گرفتم گل

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید مال منم تا آخرش به نیم کیلو برسه

احتمالا نیم کیلو فرق شون میشه. چون ی قل جایی که وایساده خونرسانی بهتری بهش میشه وزنش بیشتر میشه

ولی بعد تولد وزنشون مث هم میشه

دوقلو ها ۳۶ تا ۳۸ هفته سزارین میکنن بستگی به شرایط خودتون داره ولی هر روز ک بیشتر بمونه برا بچه و رشدش خیلی بهتر 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......