عزیزم ببخش اینقدر سوال میکنم آخه میگن دوقلو رو اخرش۳۵هفته سزارین میکنن چون احتمال خفگی هست برای شما ...
چرا این دکترها جدیدا جای خدا تصمیم میگیرن و حرف میزنند سال ۷۵ پسرم به دنیا اومد همزمان با من یه خانم خیلی جووون تو اتاق بغلی یه دوقلو طبیعی زایید،خواهرشوهرم هم بچه هاش طبیعی اومدند تو ۳۸ یا ۳۹ هفتگی ،خودت و بچه هات رو بسپار به خدا عزیزم
ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم ببخش اینقدر سوال میکنم آخه میگن دوقلو رو اخرش۳۵هفته سزارین میکنن چون احتمال خفگی هست برای شما ...
۳۵ هفته که زوده!!!!
بهترین زمان بین ۳۷ تا ۳۸ هفته هست...دکتر من خودش گفت تا اون زمان بمونم و مدام می رفتم چک می کرد که مشکلی نباشه...از همون اول هم با این که طول سرویکس خوب بود گفت سرکلاژ کنم هفته ی ۱۴/۱۵ که زایمانم زود نشه...هفته ی ۳۵ خیلی زوده...معمولاً ۳۷ هفته زایمان می کنن من اون چند روز باقی مونده هم به دکترم اعتماد کردم و موندم.
فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
عزیزم برای من سر کلاژ نکرد گفت طول سرویکست خوبه نمیخواد ولی الان همش هی میگه استراحت کن که سرویکست ...
برای منم خوب بود اما گفت تو بارداری دوقلو بهتره انجام بدی...انشالله که بسلامتی زایمان کنی عزیزم...استراحت کن و آمپول ریه هم اگه نیاز شد بزن.
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
عزیزم شما استراحت بودید یانه ؟بعد رابطه نداشتید در طول بارداریتون؟فندقاتون دستگاه نرفتن عزیزم؟
استراحت آنچنانی نه اما کار زیاد نمی کردم...نه رابطه نداشتم دکترم منع نکرده بود خودمون می ترسیدیم...نه عزیزم نرفتن.
1
5
10
15
20
25
30
35
40