2777
2789

منظورم اینه از پس کارهای سادش هم برنمی‌آید خیلی ترسو هست حتی اگر آدم هم خونه باشه می‌ترسه بره حموم می‌ترسه کوسه ها بهش حمله کنن یا دلفینی که به جای دم پا داره پشتش باشه شبا تو پذیرایی می‌خوابه اونم تازه چند وقته از خانواده ش جدا شده با فاصله چند تا قدم یکم اونور تر از جلو در اتاقشون می‌خوابه بشدت ترسو و توهمی هست حتی یه ذره هم اجتماعی نیست همه ی کاراش رو خانواده ش انجام میدن اصلا از خونه بیرون درنمیاد با هر اتفاقی راحت به هم می‌ریزه به نظرتون اگر همین شخص مهاجرت کنه چه مشکلاتی براش پیش میاد 

تموم شد..💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته به دلیل اسکیزوفرنی قرار بود بیمارستان اعصاب روان بستری بشه که نرفت

قبلش باس مشکلشو درمان کنه قرصو اینا جواب نداده؟

اونجا ممکنه این علائمش تشدید بشه اونموقع اوضا خ بد میشه

قبلش باس مشکلشو درمان کنه قرصو اینا جواب نداده؟اونجا ممکنه این علائمش تشدید بشه اونموقع اوضا خ بد می ...

قرص می‌خورده که خودش یه دفعه قطع کرده

تموم شد..💔