2777
2789

بچه ها من دلم میخواد مستقل بشم اما اصلا نمیدونم چرا به هرکاری فکر میکنم سريع ناامیدی میاد سراغم وحالم بد میشه اصلا نمیدونم به چه دردی میخورم واقعا حال روحی ام بده اعتماد به نفس هم زیر صفر چیکار کنم من آخه همش میگم نه این کار علاقه ندارم اون سخته وفلان آخه اضطراب اجتماعی دارم وخنگ ام یه کم هستم هرجا برم سريع سوتی میدم همه میفهمن ازخودم بدم میاد چرا خدا هیچ کار نمیکنه آخههههه💔😥

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
آیه الکرسی زیاد بخون

به خدا دعا ونذر واینا زیاد انجام دادم اصلا انگار نه انگار 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس بستن شما رو متاسفانه....

وای نه توروخدا من اصلا کاری به کسی ندارم آخه چرا این کاروکنن میگم بستن یعنی جادو واینا؟ 

وای نه توروخدا من اصلا کاری به کسی ندارم آخه چرا این کاروکنن میگم بستن یعنی جادو واینا؟

والا منم توی ۱۱ سالگی واسه خودم داشتم درس میخوندم داییم چون دخترش تنبله برای من دعا گرفت که نمونه قبول نشم و دخترش ضایع بشه جلوی همه

هم دیر رسیدم هم تمرکز نداشتم سر جلسه خواب آلود شدم و هیچی

به همین راحتی....

ان شاالله که برای شما چیزی نباشه

علائم دیگه ای داری؟

چند سالته؟

والا منم توی ۱۱ سالگی واسه خودم داشتم درس میخوندم داییم چون دخترش تنبله برای من دعا گرفت که نمونه قب ...

والا احساس افسردگی میکنم هیچی خوشحالم نمیکنه سراغ کاری میکنم یاناتموم میمونه یا اصلا باناامیدی تموم میشه اصلا نمیدونم چمه به خدا هیچ کار ازم برنمیاد همش خرابکاری میشه حالا نمیدونم مال pmsقاعدگی هست یا همین که میگین یکی هست اطرافم که اصلا ازمن خوشش نمیاد اهل دعاواین چیزاست یه کم بهش شک دارم

والا احساس افسردگی میکنم هیچی خوشحالم نمیکنه سراغ کاری میکنم یاناتموم میمونه یا اصلا باناامیدی تموم ...

Pms فوقش یک هفته با پریوده

اگه همش این وضع و دارین باید شک کنین

ولی فعلا آیه الکرسی و چهارقل رو بخون ببین چه فرقی می کنی

Pms فوقش یک هفته با پریودهاگه همش این وضع و دارین باید شک کنینولی فعلا آیه الکرسی و چهارقل رو بخون ب ...

همیشه میخونم اینارو. حالا اگه خدای نکرده چیزی باشه باید چیکار کنم؟