بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رفتم خرید در ماشین رو قفل نکردم جلوی یک مغازه ای برگشتم خانمی رو صندلی جلو نشسته بود من که وارد شدم فقط نگاه میکرد موندم چی بگم ...میگم کجا میرین میگه خوب خونه ...هنوز نفهمیده که ماشین شوهرش ماشین جلویی است
مرد،it,s good to be important ..but it,s more important to be good....
رفتم خرید در ماشین رو قفل نکردم جلوی یک مغازه ای برگشتم خانمی رو صندلی جلو نشسته بود من که وارد شدم ...
واییییی😂😂
ولی جدی شما آقایون به چه اطمینانی در ماشین رو قفل نمیکنیددد؟؟نمیترسید ماشین رو ببرن
مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....
من خاطره زیاد دارم ولی از بس درس خوندم چیزی یادم نمیاددد
مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....