2777
2789
عنوان

مواظب بچه های زیر دوساله باشید

155 بازدید | 13 پست

بچه همسایه مادرم ۱سال ونیمه بود افتاده بود توی تشت آب حموم خفه شده بود خدا به مادرش صبر بده

مادره می خواسته بچه را ببره حموم شیر آب را باز گداشته بوده تشت پر بشه میره دستشویی ومیادمیبینه بچه افتاده توش خفه شده پسر بود بچه

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

وابچه یه ساله هم خفه نمیشه چه برسه یه سال ونیم احتمالاسنش کمتربوده

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا خدا ! تشت بوده یا وان ؟ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

مگه عمق تشت چقدر بوده یا خدا

ازاینا بوده که وان پلاستیکی کودک‌ه سته

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
وابچه یه ساله هم خفه نمیشه چه برسه یه سال ونیم احتمالاسنش کمتربوده

یک سال و۴ماه

کاش احیا بلد بوددو ساعت که دستشویی نبوده

متاسفانه بلدنبوده تا همسایه ها میرن احیامیکنن کلی آب بالا آورده 

واباورنکردنیهشاید خودش خفه‌ش کرده

دوتا بچه دیگه هم داره پسرند .مگه مرض داره .اصالتن لرزد

شوهرش وسط این آشوب میگفته میکشم یه بچه نتونستی جمع کنی

ازاینا بوده که وان پلاستیکی کودک‌ه سته

وان پلاستیکی سرویس نوزادی ازاینا که روسیسموتی میدن

نمی دونم چ ا هرچی اتفاق هست برا این بدبخت می افته چند ماه پیشم یه ماشینی میخواسته بچه دومی رابدزده از خیابون هی میگفته بابات گفته ببرمت پیشش بچه هم میدوه درخونه همسایه را میزده ومیگفته مامان بازکن