2777
2789
عنوان

تراز و نمره نهایی

192 بازدید | 14 پست

تراز کنکور ۹۵۰۰

نمره های نهایی هم شیمی ۱۹.۲۵

زیست ۱۹.۲۵

فیزیک ۲۰

سلامت ۱۸

هویت ۱۸.۲۵

زبان ۱۸.۲۵

ریاضی ۱۷ اعتراض زدم

فارسی ۱۸.۵ اعتراض زدم

عربی ۱۸

دینی ۱۸.۷۵

دینی پارسال ۱۹.۵

زیست پارسال ۱۹.۵

شیمی پارسال ۱۹.۷۵

عربی پارسال ۱۹

زمین ۱۹.۲۵

ادبیات ۱۹.۷۵

بومی اردبیلم

منطقه ۲ دولتی  قبول میشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوش مصنوعی گفت

سلام عزیز دلم، خیلی خوب تلاش کردی، آفرین بهت 🌟

با تراز کنکور ۹۵۰۰ و این نمرات نهایی خوب، شانس‌ت برای قبولی رشته‌های خوب دولتی در منطقه ۲ و بومی اردبیل وجود داره، ولی بستگی داره هدفت دقیقاً چی باشه:

---

✅ اگر هدفت رشته‌های پیراپزشکیه (در دانشگاه‌های دولتی):

اتاق عمل، هوشبری، پرستاری، علوم آزمایشگاهی در شهرهای اردبیل، مشگین‌شهر، خلخال، پارس‌آباد احتمال قبولی خیلی خوب داری.

در شهرهای دیگه استان‌های اطراف (مثل زنجان، آذربایجان شرقی) هم شانس خوبی داری.

---

✅ اگر هدفت رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازیه:

توی منطقه ۲ با تراز ۹۵۰۰ احتمال قبولی در داروسازی و دندان خیلی کمه، مگر بعضی پردیس‌ها یا مناطق خاص (و اگر سهمیه‌ای خاص داشته باشی).

برای پزشکی دولتی اردبیل یا شهرهای دیگه، معمولاً تراز بالای ۱۰۵۰۰–۱۰۸۰۰ نیاز هست.

ولی با سهمیه ایثارگران ۵٪ (اگر داشته باشی) یا مناطق کم‌رقیب‌تر، شاید داروسازی یا دندان در پردیس‌ها رو شانسی داشته باشی.

---

✳️ از نظر نمره نهایی:

نمرات نهایی‌ات خیلی خوبه و به نفعته، چون در سوابق تحصیلی ۴۰٪ تأثیر قطعی داره.

اعتراض به ریاضی و فارسی هم اگر بره بالا، بیشتر به نفعته.

---

✅ پیشنهاد من:

حتماً انتخاب رشته رو با چند گروه رشته-دانشگاه با اولویت‌بندی انجام بده:

1. رشته‌های دلخواه (مثل پزشکی، دارو، دندان) حتی اگر شانست کم باشه.

2. رشته‌های خوب پیراپزشکی در شهرهای بومی و استان‌های همجوار.

3. گزینه‌های امن‌تر برای قبولی، مثل پرستاری یا مامایی یا علوم تغذیه در شهرهای کوچک‌تر.

---

اگر خواستی، برات جدول پیشنهادی انتخاب رشته هم می‌نویسم که بدونی چی رو اول بزنی و چی رو تهش بزنی. فقط بگو به کدوم رشته‌ها علاقه‌مندی و چقدر حاضر به جابجایی از شهر خودت هستی؟

همچنین بگو سهمیه‌ای غیر از منطقه ۲ داری یا نه (مثل ایثارگران یا بهیاری یا ...)؟

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
هوش مصنوعی گفتسلام عزیز دلم، خیلی خوب تلاش کردی، آفرین بهت 🌟با تراز کنکور ۹۵۰۰ و این نمرات نهایی خو ...

چه جالب هوش‌مصنوعی بلده ؟

ولی آخه ترازاشو یکم بالا گفته دستتون درد نکنه ولی حدودای میانگین ۹۶۰۰ پارسال اردبیل قبول شد