2777
2789
عنوان

نظر شما راجب این بانو چیه

118 بازدید | 11 پست

قبول دارین که توی جامعه ما اکثرا دکتر بودن رو برای یه خانم موفقیت به حساب میارن 

حالا نظر شما راجب خانومی که بازرگانی خونده مهاجرت کرده ولی برگشته و الان مدیر عامل شرکت های کختلفه کارافرینه و ثروتمنده چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرم اینه  

موفقیتش مدیون خانوادشه .همین .

خانواده محدودش میکردن الان هیچی بود 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من به هر کسی ک واسه پیشرفت و مستقل شدنش تلاش میکنه حس خوب دارم

دیگه تلاش هر کی اندازه وسعشه،شرایطش،ایده آل هاش

حالا میخواد تلاشش اندازه باز کردن یه مغازه کوچیک یه کنج شهر باشه،میخواد دکتر باشه،یا مدیرعامل

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بسیار لول بالاتر چون کارآفرینی کار هر کسی نیست

نظر منم دقیقا همینه 

این خانم رو خیلی از لحاظ موقعیت اجتماعی بهتر میدونم ولی اکثر اطرافیانم میگن نه 

فقط دکتر