سلام
بچه ها کمک میخوام
من حدود یکی دوهفته پیش اشنا داشتیم رفتیم یه گوشی ایفون برداشتم ازشون داداشمم ازش قبلا برداشته بود از اونجا اشنا بود
منو ننم رفتیم ک من گرفتم بعد برادرش اپل ایدیمو اینارو اوکی کرد
اقا نگو این پیج اینستای منو برداشته بودش همون روز پیجمو زده بودم ک ببینم فیلتره اوکیه یا نه
بعده یکی دوروز فالوم کرد منم از اونجایی ک موبایل برداشته بودیم فالوش کردم سوالی چیزی بود بپرسم گیر نکنم توش حتی اینم بگم اپدیت گوشیم اومد این اوکی کرد رمز اپل ایدیمم داشت
خلاصه فالو کردو پی ام داد گفت گوشیتون اوکیه مشکلی ندارید باهاش گفتم نه بعد سر حرفو باز کرد ک من از تو خوشم اومده و من با خانما سرو کار دارم اما اینطور حسی نداشتم منم جواب رد دادم گفت بگیرم و فلان :/ منم ازش خوشم نمیومد فقط چون گوشیمو قسطی برداشتم فالو کردمو پک گوشیم اونجاست و اینا رمزمم داره
بعد من اخرین چتو خیلی سرد جواب دادم بعد نگو زده بهش فشار اومده زده انفالو کرده اما ریمو نکرده
منم بش یه پی ام دادم که انفالو میکنی ریمو هم بکن من نه طرفدارتم نه فنت چرا جواب نه میشنوید فشار میاد بهتون
ک اونم دوتا دیگه گفتو من بلاک کردم
حالا این کاره ای نیست فقط گوشی قسطیا بنام منه تا قسطش تسویه شه بزنیم بنام خودتون
حالا من میترسم با اپل ایدیم کاری کنه گوشیم یچیزیش شه تروخدا بگید چیکار کنم بخدا موندم به مامانم جریان رو گفتم گفت پیاماشو نگه دار چیزی شد ببریم تو مغازه به برادرش نشون بدیم چون ما گوشی رو از برادرش گرفتیم نه از خودش حالا راحب اپل ایدیمم یه نوتیف اومده میترسم
من ک میرم مغازشون به برادرش نشون میدم تا از این غلطل دیگه نکنه اما گوشیمو چ کنم