2777
2789
عنوان

قضیه این پسرهههه😫😭

455 بازدید | 22 پست

سلام 

بچه ها کمک میخوام 

من حدود یکی دوهفته پیش اشنا داشتیم رفتیم یه گوشی ایفون برداشتم ازشون داداشمم ازش قبلا برداشته بود از اونجا اشنا بود 

منو ننم رفتیم ک من گرفتم بعد برادرش اپل ایدیمو اینارو اوکی کرد 

اقا نگو این پیج اینستای منو برداشته بودش همون روز پیجمو زده بودم ک ببینم فیلتره اوکیه یا نه 

بعده یکی دوروز فالوم کرد منم از اونجایی ک موبایل برداشته بودیم فالوش کردم سوالی چیزی بود بپرسم گیر نکنم توش حتی اینم بگم اپدیت گوشیم اومد این اوکی کرد رمز اپل ایدیمم داشت 

خلاصه فالو کردو پی ام داد گفت گوشیتون اوکیه مشکلی ندارید باهاش گفتم نه بعد سر حرفو باز کرد ک من از تو خوشم اومده و من با خانما سرو کار دارم اما اینطور حسی نداشتم منم جواب رد دادم گفت بگیرم و فلان :/ منم ازش خوشم نمیومد فقط چون گوشیمو قسطی برداشتم فالو کردمو پک گوشیم اونجاست و اینا رمزمم داره 

بعد من اخرین چتو خیلی سرد جواب دادم بعد نگو زده بهش فشار اومده زده انفالو کرده اما ریمو نکرده 

منم بش یه پی ام دادم که انفالو میکنی ریمو هم بکن من نه طرفدارتم نه فنت چرا جواب نه میشنوید فشار میاد بهتون 

ک اونم دوتا دیگه گفتو من بلاک کردم 

حالا این کاره ای نیست فقط گوشی قسطیا بنام منه تا قسطش تسویه شه بزنیم بنام خودتون 

حالا من میترسم با اپل ایدیم کاری کنه گوشیم یچیزیش شه تروخدا بگید چیکار کنم بخدا موندم به مامانم جریان رو گفتم گفت پیاماشو نگه دار چیزی شد ببریم تو مغازه به برادرش نشون بدیم چون ما گوشی رو از برادرش گرفتیم نه از خودش حالا راحب اپل ایدیمم یه نوتیف اومده میترسم 

من ک میرم مغازشون به برادرش نشون میدم تا از این غلطل دیگه نکنه اما گوشیمو چ کنم

ببر ی مغازه دیگ رمز اپل ایدیتو عوض کنه

من خودم کردم ولی تو ببر عوضش کنه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپل آیدی چی هست اصلا 

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

ایول چه دخترجسوری... خوب ریدی بهش اینکه تاحالا ازکسی خوشم نیومده و فلان سیاست همشونه هه.. پیامانگه دار درست گفته مامانت ولی از یه موبایل فروشی دیگ هم میتونی بپرسی بهترمیدونن بالاخره

جدی؟ میشه؟ یچیزی نشه ایفون هم لامصب هم جوریه و یچیزی شه درست نمیشه

اره میشه نگران نباش

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣