2777
2789
عنوان

میخواد آبروم رو ببره

149 بازدید | 17 پست

دوستم تو دانشگاه یه مدتی با یه آدمی مجازی صحبت می‌کنه پسره پا نمیده برا سر قرار حضوری من این آقا رو چند باری سر کلاسا دیدم کلا فردی هست که همه میگن با همه دخترا تو دانشگاه حرف میزنه حالا این آقا بدون دلیل موجه گیر داده به من که آبرومو ببر یه بار دو تا پسر فرستاد جلو که یکیشون گفت من از شما خوشم میاد من رد کردم بعدا دوستم گفت اونا از طرف فلانی بودن خودش بهم گفته خواسته دستت بندازه خوب کردی قبول نکردی چند وقت بعدش یکی دیگه فرستاد بازم فهمیدم از طرف این بوده بازم خودش اقرار کرد یه مدتم مزاحم تلفنی داشتم که بازم از سمت این بود دیروز یکی از پسرای دانشگاه که دوست جون جونیه همین ادمه اومد پیویم ابراز علاقه کرد من ردش کردم برگشت گفت من از طرف فلانی بودم خواستم بله بدی اوسکلت کنیم بهت بخندیم خوب دم به تله نمیدیا بعدشم استیکر خنده فرستاد ..دوستم میگفت چند وقت پیش همین آدم درباره تو پرسید که اگه با کسی بری تو رابطه از نظر مسائل جنسی چقدر میری جلو😑 به خدا یادم نمیاد به این بدی کرده باشم چرا گیر داده به همه پسرای دانشگاه بد بین شدم میترسم از کسی خوشم بیاد نکنه از طرف این باشه

عزیزم. شمارت رو عوض کن و به همین دوستت بده والسلام

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شمارمو عوض کنم حضوری آدم میفرسته جلو

وقتی ادرسی ازت نداشته باشه چه جور میفرسته. فرستاد برو به کمیته انظباطی دانشگاه اطلاع بده که مزاحمته. حداقلش اسنه دیگه نمیتونه از طریق خطتت مزاحم بشه.. هر کی هم به خطت زنگ زد ناشناس بود. پیامک بده بگو شما. شناختیش که چواب بده نشناختیشم که هیچی بلاک کن بره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ببین من اگه جات بودم.آبروشو تو همون دانشگاه به کیوووون خررررر میزدم

نمیدونم چرادخترای سایت مثلم میخان بگن ماچقدمظلومیم اخ دخترخوب این دوره زمونه دخترمظلوم کسی براش دل نمیسوزه تازه هرکی ازراه میرسه یه لگدحوالش میده

وقتی ادرسی ازت نداشته باشه چه جور میفرسته. فرستاد برو به کمیته انظباطی دانشگاه اطلاع بده که مزاحمته. ...

تو دانشگاه میفرسته جلو مثلا دارم راه میرم یکی میاد میگه خانوم من از شما خوشم میاد میفهمم از طرف این بوده من کلا رد میکنم ولی خسته شدم 

تو دانشگاه میفرسته جلو مثلا دارم راه میرم یکی میاد میگه خانوم من از شما خوشم میاد میفهمم از طرف این ...

مگه نمیگی طرف  گفتع من از طرف فلانیم . همونم ببر نشون حراست بده ... 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
تو دانشگاه میفرسته جلو مثلا دارم راه میرم یکی میاد میگه خانوم من از شما خوشم میاد میفهمم از طرف این ...

با دوستات راه برو. به اون طرفم بگو. اگر تا چند ثانبه  دیگه وایستی اینجا حالیت میکنم خوش اومدن یعنی چی 

ولی حتما به کمیته انظباطی دانشگاه خبر بده. اون پیاماهای هم که برات فرستادن و گفتن از طرف فلانی مامورن مدرک نشون بده 

فکر نکنه چاله میدونه هر غلطی میتونه بکنه و دختر مردمو اذیت کنه 

مگه نمیگی طرف گفتع من از طرف فلانیم . همونم ببر نشون حراست بده ...

فکر خوبیه ولی از حراست میترسم کلا طرف دخترا رو نمیگیره چند باری هم به مانتوم گیر داده با این که ایرادی نداشته