2777
2789
عنوان

اریتمی قلب

127 بازدید | 16 پست

ببینید این علائمی ک من دارم اریتمی قلب هس ضربان قلبم حالت نشسته و خوابیده پایینه همین که راه میرم زیاد میشه ریزش قلب دارم یهو هری میریزه سست و بیحالم سبکی سر گیج و منگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله اینا علایم آریتمی هست ولییییییییییی دکی باید تشخیص بده یا عمل می‌کنند و رگ اضافه می بندن یا دارو ...

ادم ترسوی هستم مخصوصا از قلب انقد بیحال و سستم که میترسم بدنم نتونه دووم بیاره 

ادم ترسوی هستم مخصوصا از قلب انقد بیحال و سستم که میترسم بدنم نتونه دووم بیاره

نه عزیزم حتما حتما برو دکتر پیگیری کن ممکنه حتی چیز خاصی هم نباشه ولی اگه آریتمی باشه و پیگیری نکنی این  خطرناکه

نه عزیزم حتما حتما برو دکتر پیگیری کن ممکنه حتی چیز خاصی هم نباشه ولی اگه آریتمی باشه و پیگیری نکنی ...

به خانوادم میگم اهمیت نمیدن و میگن الکی و از سر باز میکنن خیلی نگرانم میترسم حالم خراب تر شه بعدش برم و نتونم طاقت بیارم

به خانوادم میگم اهمیت نمیدن و میگن الکی و از سر باز میکنن خیلی نگرانم میترسم حالم خراب تر شه بعدش بر ...

چند سالته?  خودت برو هر وقت این حالت داری یعنی فکر میکنی ضربانت بالا برو دکتر عمومی که نوار قلب هم میگیرن اکثرا 

چند سالته? خودت برو هر وقت این حالت داری یعنی فکر میکنی ضربانت بالا برو دکتر عمومی که نوار قلب هم م ...

26سالمه.ضربان بالا رو میتونم تحمل کنم انگار نامنظمه پایین که میاد انگار دارم غش میکنم

همون دیگه ی چیزیت میزون نیست اگه زیااااد تکرار میشه این حالت حتما برو 26 سالته ماشاله

اره میدونم یه مشکلی داره قلبم . میدونی مشکل من اینه که روستا زندگی میکنم اگه شهر بودم همون لحظه میرفتم😔حالا باز با مامانم حرف میزنم اگه برم خیالم راحت میشع ممنون ک جوابمو دادی

اره میدونم یه مشکلی داره قلبم . میدونی مشکل من اینه که روستا زندگی میکنم اگه شهر بودم همون لحظه میرف ...

خواهش میکنم عزیزم انشاله طور خاصی نباشه یا با قرص رفع بشه ولی استرس این که چی هست یا نه از همه چی بدتره 

خواهش میکنم عزیزم انشاله طور خاصی نباشه یا با قرص رفع بشه ولی استرس این که چی هست یا نه از همه چی بد ...

اره خیلی فکرم درگیره میترسم و نگرانم 😔دعا کنید با دارو حل شه کارم ب عمل نکشه