2777
2789

2 ساله منتظرم. این ماه یک هفته قبل یه نصفه روز خونریزی کردم. در حد چند قطره و ترشحات صورتی. برام دعا کنید که نی نی باشه. خواهشا هر کس یه بار آیت الکرسی بخونه برام شاید که دعای شما در حقم مستجاب بشه و منم مادر بشم. 

عزیزدلم انشالله که نی نی باشه تو دلت😘😘ایه الکرسی میخونم برات

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

انشالله سال دیگه این موقع در حال شیر دادن به نی نی نازت باشی عزیزم 

خودم داشتم پسرمو شیر میدادم برات از ته دل همچین روزیو خواستم 

به نیتت ایت الکرسی هم فرستادم

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ

لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ

بیایین همه برا همدیگه دعا کنیم.

انشالله همه حاجت روا باشند و به خواسته ی دلشون برسند

و منتظران نینی

هم یه نینی کوچولو تو سال تحویل تو دلشون باشه😢

خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷
انشالله سال دیگه این موقع در حال شیر دادن به نی نی نازت باشی عزیزم  خودم داشتم پسرمو شیر میداد ...

در همون حال برای منم لطف میکنی ایت الکرسی بخونی مرررسسسی😚😚😚😚😚

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
انشالله سال دیگه این موقع در حال شیر دادن به نی نی نازت باشی عزیزم  خودم داشتم پسرمو شیر میداد ...

برا منم میشه دعا کنید ۱۹دهم آخرین باری باشه ک پیشه دکترم میرم ....ماه بعد مامان بشم

خدایا من هیچی به خاطره شوهرم یه نی نی سالم بهمون بده
دلم گرفته از این همه انتظار. دعا کنید شاید خدا دعای شمارو در حقم مستجاب کنه

منم خوندم برات عزیزم

منم دلم گرفته امروز خونریزی داشتم یکم نمیدونم چی میشه برای منم دعا کن

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
دلم گرفته از این همه انتظار. دعا کنید شاید خدا دعای شمارو در حقم مستجاب کنه

عزيزم توكلت به خدا باشه

منم ٤ سال نازايي داشتم 

ولي به خواست خدا الان ١٤ هفته باردارم

زندگي يعني حس تو ،يعني لمس حضورت ، يعني خوشحالي من و بابا براي اومدنت
برا منم میشه دعا کنید ۱۹دهم آخرین باری باشه ک پیشه دکترم میرم ....ماه بعد مامان بشم

ايشالله

اميدوارم از دست نده 

خدا فقط براي بنده هاش خوب ميخواد

زندگي يعني حس تو ،يعني لمس حضورت ، يعني خوشحالي من و بابا براي اومدنت