2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون خودشیفته هست

78 بازدید | 6 پست

سلام خانم ها خوب هستین ؟

شما هم شوهراتون مثل شوهر منه ؟شوهرم خیلی خودشیفته کینه ای بد دهن شکاک بد بین هست بخدا قسم یه ساله که ازدواج کردم موی سرم همش سفید شده صورتم چروک شده انگار ۵۰ سالمه بخدا قسم نه خونه درست حسابی نه ماشین نه پول نه اخلاق هیچی نداره من نمیدونم خدا چرا منو کور کرد با این ازدواج کردم سر هر بحثی میگه برو خونه بابات طلاقتو بگیر بهم گفت طلاهاتو بده بفروشم خونه رو درست کنم منم ندادم گفتم تا یه کاری پیدا نکنی واسه خودت طلاهارو نمیدم اونم گفت برو خونه بابات منم رفتم  بعدش داداشش و خواهرش اومدن دنبالم آوردنم خونه الان کینه گرفته که شما آبروی منو بردید تورو خدا دعا کنید یا من بمیرم یا این یا اینکه درست بشه بخدا قسم دق کردم😭😭😭😭💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،عزیزم

فقط ی نصیحت میتونم بهت بکنم...اونم از رو تجربه....من خودم ۲۳ ساله متاهلم...گفتم که فکر نکنی بچه ام.....

تو این زندگی اصلا و ابدا بچه دار نشو....فکر بچه رو از ذهنت در بیار...به حرف کسایی که میگن بچه بیار درست میشه اصلا گوش نکن......

یکساله ازدواج کردی،علنن شوهرت تو رو از خونه بیرون میکنه؟

میگه برو طلاق بگیر؟.......بهمین زودی!!!!!!

طلاهاتو اصلا نده...بهیچ وجه.....اون طلا ها سرمایه میشه برات....فردای روز که دوباره بیرونت کرد..حداقل بتونی ی النگو بفروشی و ی وکیل بگیری.....تو این زندگی  معذرت میخام گرسنه موندی طلاهاتو نفروش.....من طلاهامو همون اول زندگی برای شوهرم فروختم اشتباه کردم....هیچکس قدر ندونست...پیشرفت میکنه تو رو یادش میره......چون زندگیتو اخلاق شوهرت میلنگه اینا رو بهت میگم.....پس اندازو فراموش نکن...تا میتونی برای خودت جمع کن

[QUOTE=388552870]سلام،عزیزم فقط ی نصیحت میتونم بهت بکنم...اونم از رو تجربه....من خودم ۲۳ ساله متاهلم...گفتم که فکر ن سلام خوبین ببخشید که دیر جواب دادم بهتون در مورد این قضیه هم خواهرم اینا هم میگن بچه دار نشو ازش بخدا قسم چند بار خواستم برم به خاطر پدرو مادر مریضم نرفتم قلبشون ضعیفه میترسم چیزی بشه یه عمر پشیمون بشم 😔

[QUOTE=388552870]سلام،عزیزم فقط ی نصیحت میتونم بهت بکنم...اونم از رو تجربه....من خودم ۲۳ ساله متاهلم ...

نههه.اشکال نداره..🌹..منم بعضی وقتا که کاردارم،دیر به دیر به سایت سر میزنم.....آره عزیزم تا زندگیت تغییر نکرد...بچه دار،نشو.....یعنی بعد میسه سوختنو،ساختن...