2777
2789

کارت شوهرم دستمه واسه خرید خونه ولی اگر قبل خرید بهش نگم، زنگ میزنه که چی خریدی باز، دیروز صبح قبل سرکار بهش گفتم دو تومن بزنم به حساب خودم که پول داشته باشم، به شوخی و خنده میگفت نه ولی جوری هم نبود که انگار مخالفه!!! منم بعد رفتن اون رفتم کارت به کارت کردم به حساب خودم، که یهو دیدم پیام داده چرا بی اجازه اینکارو کردی، پول برگردون به حساب، از طرفی هم این کارت اصلی شوهرم نیست، پول اصلی توی کارت دست خودشه! دیگه باهام دعوا کرد، منم همون جا پول برگردوندم به حسابش ولی خیلی ناراحت شدم، و گفتم اگر واقعا موافق نبودی باید صبح جدی تر میگفتی نه با مسخره بازی! اونم گفت اومدم خونه کارت رو ازت میگیرم، منم گفتم پرت میکنم جلوت! دیگه آقا دعوا شد بین مون! گفت اومدم خونه نباشی که میزنم لهت میکنم، منم گفتم مگه شهر هرته! دیگه آقا عصر اومد خونه، گفت پاشو برو بیرون تا نزدمت، به سمتم حمله ور شد، منم بغض کردم و گفتم الان میرم، وسایلم رو جمع کردم برم خونه ی مامانم، که گفت نمیخواد بری، منم گفتم به من دست نزن و اومدم خونه مامانم! حالا از دیشب همش داره معذرت خواهی میکنه که من عصبانی بودم و دوستت دارم و این چرت و پرتا! منم جواب ندادم ولی وقتی عصبانی میشه من واقعا ازش میترسم! البته خیلی دیر به دیر عصبانی میشه، چون من کلا آدم آرومی هستم! قبلا هم پیش اومده که دعوا کردیم لگد زده توی پهلوم! بچه به نظرتون چیکار کنم؟ به خانواده م هم نگفتم که چی شده! ۱۲ ساله ازدواج کردم ۹ ساله خونه دارم

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش یه باج بزرگ بگیر بعد برگرد خمینجوری برگردی ادامه میده

میدونی همش با خودم میگم الان خانوادم هستن به اونا پناه میارم، چند سال دیگه اگر از خونه بیرونم کرد چیکار کنم؟!

والا خسیسه دیگه

وضعش خیلی خوبه ، ولی اصلا به من پول نمیده، همش میگه خودت برو سرکار پول دربیار خرج کن، چند بار هم رفتم سرکار باز بهونه میگرفت ساعت کارش زیاده و این حرفا، موندم چیکار کنم

قهر و ترک منزل رو برا زمانی بزارید که واقعااااا قصد طلاق دارید

از خونه بیرونم کرد،چیکار میکردم؟ میخواست بزنتم وگرنه من صبر و تحملم خیلی زیاده، ۹ سال تحمل کردم اخلاق گندشو

بچه ندارید؟مهریه هست الکی نمیتونه بیرون کنه

بچه ندارم خدا رو شکر، چند ساله اقدام کردیم و نشده، میگم حتما خواست خدا بوده که نشده. میخواست بزنتم، از ترس فرار کردم، واقعا هم میزنه، هیکلش هم چند برابر منه

بهش گفتم بیا توافقی جدا بشیم، خندید و مسخره کرد، گفت تو که آخرش برمیگردی، الکی آبرو ریزی نکن