2777
2789

تو دیوار آگهی لباس مجلسی گذاشتم طرف با اکانت زنونه اومده فکر میکنه من نمیفهمم داره ازم حرف میکشه ، منم گفتم بذار اول ببینم چیا میگه بعد قشنگ برینم بهش ، برگشته میگه سایزت چنده و تنخور بده و آدرس بده بیام ببینم و فلان منم گفتم اول وویس بده ، میگه وویس چرا خیالت راحت من خانم هستم منم گفتم برو درتو بذار بابا ایکبیری حتی تو اینجا هم دست از سر ما بدبختا برنمیدارید؟ بابا چقد حال بهم زن هستید ، این هیچی رفتم یه جا برای کار ، یارو تا منو دید گفت اگه هدفت پوله من میتونم بیشتر هم بهت بدما ، منم گفتم آهان اونوقت لابد در عوض از من میخوای نماز های قضای ننتو بخونم آره ؟😏 اینم هیچی ، رفتم برای اجاره کردن خونه ، بنگاهی چشم ازم برنمیداشت بخدا من نه قیافه آنچنان خوشگلی دارم نه آرایش میکنم نه جلب توجه ساده ی ساده ام ولی طرف داشت بحثو میکشید به این که چون تنهایی بهت خونه نمیدن بیا من خودمو شوهرت جا بزنم بهت خونه بدن 😏 

به والله من دیگه با بابای خودمم تنها نمیمونم ، دیگه فهمیدم دنیا کثیف تر از اونیه که فکرشو میکنم ، کم کم دارم از ازدواج هم زده میشم چون حس میکنم طرف یه روزی ولم میکنه میره با یکی دیگه ، حتی دلم نمیخواد چشمم تو چشم نر جماعت بیفته ، تا اومدم به خودم ثابت کنم که این با بقیه فرق داره یه اتفاقی افتاد که فهمیدم اینم مثل بقیه هستش.

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نفهمیدم چه ربطی به بابات داشت؟

همیشه تو این جامعه ادمایی هستن که میشن نقطه امن

میتونه شوهر باشه یا پدر با برادر

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بعد که ازشون انتقاد میکنی 

یه مشت کاربر پیک می و عقده ی نر اینجا بهت حمله می‌کنن 😏

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

دیگه حالم از همه چی بهم میخوره ، جایی که نر جماعت هست نمیرم ، تو داروخونه مثلاً طرف فروشنده هستش وقتی یه نفر میره کاندوم بخره بعد از اینکه از داروخونه میره بیرون یارو تو گوش اون یکی همکارش یه چیزی میگه بعد هرهر می‌خنده 😏

اونوقت میگن بیایید پریود و اینا رو عادی سازی کنیم آره همین الان 

این جماعت هیچوقت درست نمیشن ، بخدا مسئولا یه چیزی میدونستن که حجاب و اینا رو اجباری کردن ، مردای دائم الهوس و مریض جنسی همین الانشم نمیذارن زندگی کنیم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

واییی😂😂😂😂ملت رد دادن نه؟ استارتر منظورم تو نیستیا منظورم این مردای هولی هست که خودشونو جا زن جا میزنن😂😂😂😂🤲🏻🤲🏻انگار تنشون میخاره😂😂😂😂

رفتارم انعکاس شخصیت شماست:/👑

دیگه حالم از همه چی بهم میخوره ، جایی که نر جماعت هست نمیرم ، تو داروخونه مثلاً طرف فروشنده هستش وقت ...

همه حرفات درست ولی ربطشو به حجاب نفهمیدم😑

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

بابا دیوار ک خیلی سم شده 

من عکس کفشمو اگهی کردم 

یکی از یزد پیام داد من اینو میخام هزینه پستشم میدم 

فقط کفشو پا کنید عکس بدید ببینم پاخورش چجوره😃😃

مرتیکه گ و ز و فک کرده من اوسکلم 

فی تیش پا داش😁

گفتم همین کفشام تو ب ا س ن ننت مرتیکه

دیوار منبع فساده فسادددد اخه از پرسیدن سایزر چ حسی دست میده به این عنترا من الان اگ ی مرد جلوم لختم بشه دیگ حسی بم دست نمیده اصن بی تفاوتم نسبت ب همه چی بعد اینا این همه تلاش و تکاپو مبکنن ک سایز بپرسن  خاک تو سرشون

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐