2777
2789

من کیک پزیم خیلی خوبه کیک تولد خوب درست میکنم 

مادر شوهرم هر تولدی باشه به من میگه کیک درست کن من بچتو نگه میدارم تولد پدرشوهرم تولد خواهرشوهرام همشون بهم پیام میده من بچتو نگه میدارم کیک درست کن 

الان پیام داده من بچتو نگه میدارم (تولد دامادشونه) کیک درست کن برای شب 

من چکار کنم بنظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خونه نیستم قرار گذاشتم برم خونه مامانم کار واجب دارم

ب شما چ واسه داماد اینا کیک بپزی

لابد وسیله هاشم خودت باید بگیری

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بگو هنوز شوهرم حقوق نگرفته

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

بله روم نمیشه که پول بگیرم خیلی حرکت چیپیه

چ پرون

چیپ اونان

رسما خر فرضت کردن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بله روم نمیشه که پول بگیرم خیلی حرکت چیپیه

اگه کیک خوب درست میکنید و عین بیرونیا که خب هزینه داره و این مهارت شماست 

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

درسته آدمای خوبین ولی یجورایی احساس میکنم وظیفه شده

دقیقا وظیفه شده یه جوری بپیچون سردردی،کار داشتنی 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بگو جایی ام وقت نمیکنم وسیله بگیرم برا کیک اومدی بچه رو نگه داری وسیله بگیرید بیارید تا شما وسیله بگیرید بیاید منم رسیدم

ببین یجوری دارن هزینه رو سر خودشون برمیدارن میندازه گردن شما و این شوه وظیفت اگه وظیفه نمی‌دونست وسیله میگرفت بهت میداد

درسته آدمای خوبین ولی یجورایی احساس میکنم وظیفه شده

عزیزم سر این چیزا سخت نگیر نهایت بگو وسایلشو ندارم فلان چیز بخرین بیارین درست کنم

ولی یکار نکن سفره خونت تنگ بشه با این افکار