2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چطور به زندگی عادی برگردم

زمان
فقط زمان

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

یه کم بگذره عادی میشه به زمان احتیاج داریاما هیچوقت کامل فراموش نمیکنی

😭من همین یه آرزو رو داشتم

ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...

خلاءش خیلی بده

اره اما بهت قول میدم وقتی بگذره و تموم بشه خیلی چیزا میفهمی که الان نمیدونی
هرچقدر که منو امثال من بگیم الان درک نمیکنی چی میگم
ولی یه روزی یادم میوفتی و میگی پس از این حرف میزد
انگار چشمات بستس
و وقتی تموم بشه چشمات باز میشه
و تجربه خیلی عمیق و با ارزشی به دست میاری
جوری که به خودت میای و میبینی دیگه اون ادم سابق نیستی و
خیلی ازش قوی تری :)

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

اره اما بهت قول میدم وقتی بگذره و تموم بشه خیلی چیزا میفهمی که الان نمیدونیهرچقدر که منو امثال من بگ ...

فدات شم مرسی 

من شکستم با همه وجودم

خیلی بد ردم کرد

فدات شم مرسی من شکستم با همه وجودمخیلی بد ردم کرد

یه جمله هست که من باهاش زندگی میکنم ازت میخوام حتی اگه الان درکش نمیکنی از یه ادم غریبه یادگاری ببریش و همیشه با خودت تکرارش کنی...
اینو یادت بمونه؛
(دردی که امروز تحمل میکنی قدرتیه که فردا خواهی داشت.)

یه جمله هست که من باهاش زندگی میکنم ازت میخوام حتی اگه الان درکش نمیکنی از یه ادم غریبه یادگاری ببری ...

صدرصد♥️🤝