2777
2789
نظرم منم همينه ممنون

خواهشش عزیزم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميشه بپرسم چه رنگي بود؟

چری عزیزم ، ب من خیلی میومد

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

من کلا یک لباس مجلس

چند سال قبل خریدم

وزنم تازه زیر ۷۰

نهایت ۷۳و۷۴ بود  که تو پر بودم

ولی دامنش خیلی چاقم هیکلی نشون میده

۳۳و ۳۴سالگی پوشیدم

هی خواستم ردش کنم هنور دارمش 

اندام الان  هیکلی و خیلی چاق شدم که دگیه هیج

یکساله زایمان کردم

الان شکم و سینه ها بزرگ

میگم یعنی اونونوقع با یکم پر بودن اونجوری نشون میداد

زنونه طور چاق

بخاطر. پف دامنش

جلوشو کارشده و پارچه ساتن بنفش

کلا نمیدونم مجلسی باید خیلی انگار لاعرباشب

شاید بخاطر پفش و پشت بلندی ش بود

خلاصه سال ۹۷ 

۷۰۰گرفته بودم

دردل کردم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

من کلا یک لباس مجلسچند سال قبل خریدموزنم تازه زیر ۷۰نهایت ۷۳و۷۴ بود که تو پر بودمولی دامنش خیلی چاق ...

حرف دل منو ميزني منم هشت نه ماهه زايمان كردم هرچ لباس مجلسي واس خريد عقدعروسيم برام گرفته بودن تنگه انقد حيفم مياد ميگم كاش لاغرشم دوباره اما مدل لباس مجلسيت اينطور بوده بايد دامنش راسته وايسه ك چاق نشون نده اما من دامن پفي دوس دارم برام مهم نيس چاق نشون بده فقط همين يدون مجلسيو داري حتما عروسي اينا ندارين زياد

حرف دل منو ميزني منم هشت نه ماهه زايمان كردم هرچ لباس مجلسي واس خريد عقدعروسيم برام گرفته بودن تنگه ...

عروسی هام از سال ۸۲ داداشم ازدواج کرد ۱۸سالم بود تاد۹۸ رفتم

به فراخور عروسی گرفتم مدل های مختلف

برای برادر و خواهر و عرو پسی اقوام نزدیک 

خیلی لباس هامو رد میکنم همجوره

واینکه این لباس واسه زندگی قبلیم هست

۹۶تا۹۹با اون زندگی کردم

و ۳۵ جدا شدم

پیراهن کوتاه وقت شلوار

مجردی م زیاد بوده واونوموقع وحتی تا وقتی تو زندگی قبلی پیراهن کوتاه مشکی رو داشتم می پوشیدم

اونا که دیگه برام تنگ شد

بلوز دامن تو مجلس های مختلف 

و یا کت دامن 

یا ماکسی کت میخورهد این دوتا تا ماکسی داشتم وهنوز نگه دلی سایز نیست قبلا که هیج الان

یعنی همون اول پوشیدم وبعد هیچ

الان ۴۰سانه زندگی جدیدم هست دوساله خونه خودم

ودوسالع خوره از ازدواجم وعقد میگذره 

آخرین عروسی سال ۱۴۰۱ آدر ماه رفتم 

بلوز دامن پوشیدم عروسی َشلوغ و قوم دور

عروسی نوه خاله م

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

بنظرت چ رنگي بهتره من نظرم روبالا كارشده پايين ساتنه

اره منم نظرم همینه بسنتگی ب ارایشت داره و کیف و کفشی ک باهاش ست میکنی من خودم مشکی و ابی رو روی کار مجلسی بیشتر می پسندم

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️