2777
2789

من خیلی مشکل اضطراب دارم خواب برام مهمه بعد تایم نماز شب ساعت ۳و بیست دقیقه هست معمولا ساعت ۱۱من خوابم بنظرتون اشکالی نداره ساعت ۵صبح نزدیکای طلوع آفتاب بخونمش؟

میتونی یازده و خورده ای که نیمه شب شرعی هست بخونی و بخوابی ولی بعد اذان صبح نه مگه به نیت قضا که حتی ...

نیمه شب شرعی هم ثواب داره؟

آخه شنیدم بین الطلوعین ثواب داره 

ولی نمی‌دونم بین الطلوعین کدومشه یعنی بین اذان صبح تا طلوع؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیمه شب شرعی هم ثواب داره؟آخه شنیدم بین الطلوعین ثواب داره ولی نمی‌دونم بین الطلوعین کدومشه یعنی بین ...

از نیمه شب شرعی میشه خوند تا اذان صبح 

هر چه به اذان صبح نزدیک باشه (قبل اذان)بهتره 

اصلا بین الطلوعین نیست زمانش ،بین الطلوعین که تقریبا میشه از اذان صبح تا طلوع آفتاب برای دعا و بیدار موندن و رزق بسیار مهمه

میتونی ۱۲ هم بخونی 

من خودم این تایم میخونم 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

سلام . مشکوک به سرطان هستم و چند روز دیگه نوبت جراحی دارم.لطفا برام دعا کنید مخصوصا توی نماز شب. اسمم راضیه هست‌.ممنون

قطعا و قطعا و قطعا کار خوبه خدا درست کنه،سلطان مسعود خره کیه .ایراد نگیرید سلطان محمود رو ندیدم ولی سلطان مسعود رو دیدم .

میتونی یازده و خورده ای که نیمه شب شرعی هست بخونی و بخوابی ولی بعد اذان صبح نه مگه به نیت قضا که حتی ...

سلام . مشکوک به سرطان هستم و چند روز دیگه نوبت جراحی دارم.لطفا برام دعا کنید مخصوصا توی نماز شب. اسمم راضیه هست‌.ممنون

قطعا و قطعا و قطعا کار خوبه خدا درست کنه،سلطان مسعود خره کیه .ایراد نگیرید سلطان محمود رو ندیدم ولی سلطان مسعود رو دیدم .

میتونی ۱۲ هم بخونی من خودم این تایم میخونم

از نیمه شب شرعی میشه خوند تا اذان صبح هر چه به اذان صبح نزدیک باشه (قبل اذان)بهتره اصلا بین الطلوعین ...

اصلا تو حتی شده بعد نماز مغرب و عشا بخوون بازم اشکالی ندارد.

برای من دعا کن تو نماز وتر

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
سلام . مشکوک به سرطان هستم و چند روز دیگه نوبت جراحی دارم.لطفا برام دعا کنید مخصوصا توی نماز شب. اسم ...

به شفاعت و دعای اهل بیت علیهم السلام و لطف و رحمت خدا انشاء الله بلا از وجودت دور باشه عزیزم و خدا عمری بلند و با عزت بهت بده 

سلام . مشکوک به سرطان هستم و چند روز دیگه نوبت جراحی دارم.لطفا برام دعا کنید مخصوصا توی نماز شب. اسم ...

سلام نفسی چشم حتمان گلم دعا میکنم برای خل شدنتون سوره یاسین میخونم🙏😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️