2777
2789

احساس میکنم اره کمی حساسم چیزی نیست ولی خوب تو دلم هی کار میکنه ناراحت میشم

چهار ساله ازدواج کردم بعضی وقتا مطمینم که چیزی تو دلش نیست نکاه نمیکنه تو این فازا نیست

ولی یجوری باسیاسته خدای سیاسته شوهرم بعدش میگم شاید منو اینجوری ذهنیتم رو ساخته بهش حس خوب پیدا کنم

مثلا وقتی یه راهی رو میریم رو به رومون دختره نکاه میکنه بهش به صورتش واضح

میگم چرا اخه نگاه کردی میگه رو به روم بود چیکار کنم 

من منظورم اینه اخه هر کسی رو به رو شد واجبه آدم زل بزنه بهش حتی گذرا

میگم نکنه شخصیتش یه چیز دیگه باشه به من یه جور دیگه معرفی کرده خودش رو

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

هیزه دیگه

چرا شوهرای ما به کسی زل نمیزنن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدن فرق میکنه با زل زدن ! قدرت بینایی داریم چه زن و چه مرد ، بله من هم به چهره ها مخصوصا موقع حرف زدن خیره میشم

نمیشه بگیم حساسیت دارید ، ممکنه رفتار ایشون این احساس رو در شما به وجود اورده باشه

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

اینکه خوبه شوهر من برگشت گفت فلانی چقدر بعد ازدواج چاق شدههههه هولم کرد اصلا... خیلی عوض شده اصلا نشناختمشششش

+به  خودم بود اصلا متوجه نمیشدم چاق شده اره چاق شده بود ولی تو اونقدر واقعا!!! 

بهشم گفتم میگه خب کور که نیستم تعجب کردم اصلا دیدمش... 

هیزه دیگهچرا شوهرای ما به کسی زل نمیزنن

زل نه مثلا میریم در حد دو ثانیه رو به روی ما هست نگاه میکنه میگذریم دا اصلا نمیفهمه کیه چیه 

نمیفهمم تو مغزش چه فکری داره اذیت میشم

زل نه مثلا میریم در حد دو ثانیه رو به روی ما هست نگاه میکنه میگذریم دا اصلا نمیفهمه کیه چیه نمیفهمم ...

خب پس طبیعیه ول کن طفلی رو😀

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من بهش فکر میکنم تا حالا متوجه نشدم همسرم نگاه میکنه یا نه تو حتما خیلی حساس شدی خیلی بهش دقت میکنی

اره میدونم خیلی حساس شدم 

ولی میگم چه لزومی داره چون رو به روته نکاه کنی به مردا هم همینه ها ولی باید به خانما یه برخورد دیگه داسته باشه

اینکه خوبه شوهر من برگشت گفت فلانی چقدر بعد ازدواج چاق شدههههه هولم کرد اصلا... خیلی عوض شده اصلا نش ...

بابا شوهر منم ولی منم حساس نیستم مثلا فامیلی چیزی باشه بگه یا دوستی 

من میترسم هیز باشه ندونم همین 😂🥲