2777
2789

نه 

ولی برام مهمه اعتقاداتمون همسطح باشه مثلا اون با دین باشه من بی دین یا برعکس بهم خورده شه

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم نماز میخونه و همیشه به من میگفت بخون و من میخوندمو بعد دوسه روز دیگ نمیخوندم یه شب که خیلی دلم شکست

و چقد ک گریه کردم رفتم نماز خوندم قران گرفتم بغلم و چقد گریه کردم حالم بهتر شد

و حالا یه هفته ای میشه که از همون شب میخونم و به خواست خودمو خیلی دلی😭❤️

درحدی ک بمدت ۱۰سال ده بیست تا خواستگارو رد کردم تا نمازخون واقعی پیدا کنم آخرشم نیومد کسی خودم رف ...

یعنی چی خودت پیدا کردی گرفتی😂😂😂😂

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

چون نمیخونم و همسرمم همینطور نمیتونم نظر بدم

ولی قطعا هم نظر بودن مهمه

میدونی اخه به نماز خوندن تنها که نیست پشتش هزارتا اعتقاد دیگه هم ردیف میشه...

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

خودم نماز میخونم 

همسرم نمی‌خوندند 

با هم در موردش صحبت کردیم تحلیل کردیم که چی باعث شده من بخونم چی باعث شده ایشون نخونند 

طی گفت‌و‌گو به این نتیجه رسیدند که ایشون هم بخونند 

بدون هیچ تحمیل و اصرار و تعصبی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
یعنی چی خودت پیدا کردی گرفتی😂😂😂😂

ینی فامیل صاحبکارم بود میگف خیلی پسرخوبیه عقایدش مث خودته و....   رفتم پیام دادم ک آشنا بشیم  باهزار زحمت تورش کردم  خداییش خیلی سخته ولی   چن بار جواب رد داد بزغاله   الانم سرکاره دلم تنگ شده واسش