2777
2789
عنوان

وکیل هستم

83 بازدید | 5 پست

دوستان تازه گروه تلگرامی زدم وکیل هستم

بیاید عضو بشید به اشناهاتون هم معرفی کنید

مشاوره حقوقی رایگان میدم توی همه حیطه ها 

درخاست دوستی بدید داخل پی وی لینک براتون ارسال کنم 

مشکلات توی زندگیا زیاد شده بلاخره هر کسی یه زمانی نیاز به مشاوره پیدا میکنه 

مشاوره حقوقی  رایگان در حوزه های تخصصی بانک و‌بیمه ،دعاوی ملکی و پیمانکاری ،خانواده ،امور شرکتها و قراردادهای تجاری ،داوری و حتی سوالات درس و دانشگاه رشته حقوق

چقدر خوب که وکیل هستین من ۱۷ سالمه و سال بعد کنکوردارم انسانی ام

گروهی توی تلگرام جایی عضو هسنی ک اعضاش زیاد باشه بتونی لینک گروه منو بزاری ک اعضای من زیاد بشه

مشاوره حقوقی رایگان میدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گروهی توی تلگرام جایی عضو هسنی ک اعضاش زیاد باشه بتونی لینک گروه منو بزاری ک اعضای من زیاد بشهمشاوره ...

خب شرمندتونم اما شرایطم پیچیدس جایی عضو نیستم.شرمنده تونم.اگه تاپیک داستان من و اون رو بخونین متوجه میشین

سلام خسته نباشید من یه سوال دارم میشه جواب بدید 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂