2777
2789

مامانم شده پرستار بچه های فامیل

هر کی میخواد بره خرید کار داره یا هر چی دیگه مامانم اولییین نفر سریع میگه من مراقب بچت هستم

دیگه همه عادت کردن خونه ما شده براشون مهدکودک 

بعد هر وقت یکی میاد یا خودش رو مشغول کار میکنه یا به بهانه خرید بیرون من باید مراقب بچه باشم

دیگه کلافه شدم مهدکودک بار کردیم رسما

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم برو بیرون

اجازه نمیدن

با 20 سال سن واسه سر کوچه رفتن باید یه ماه خواهش کنم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه کی هستن نوه هاتونن؟

بچه های خواهرم

دختر خاله هام

بچه دختر عمو هام 

فکر میکنن چون خونه ما بچه کوچیک نیست و مامانم حوصله بچه دارن *نمیدونن من نگه میدارم 😑* باید بزارن اینجا  

پس خودت رو سرگرم کلاس کنمامانت حق نداره ارامشت رو مختل کنه

خودمم مشکل دارم 😑

مثلا میزاره میره بیرون دلم نمیاد ببینم بچه 4 ساله تنهاس

اگه بخوام کاری هم بکنم حتما باید اونو مشغول کنم

اینجا مادرا هستن میدونن دیگه بچه ها رو به زور میشه مشغول کرد کاری باهات نداشته باشن

یعنی خداوکیلی مادر من توصیفدکردی.قشنگ میفهممت

بالاخره یکی فهمید

تو هم تا میفهمی داره تعارف بچه فامیلو میزنه. سریع اماده شو بگو هوس فلان چی کردم برم بخرم بیام. یواشی بپیچون به بازی.و برو چند ساعت بچرخ با دوستات سا برو کتابخونه و بازار.زنگم زد  بگو اومدم خرید با فلان دوستم رفته اتاق پرو.معلومم نیست کی بیایم   خودش بمونه و بچه فامیل 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بزنشون تا دیگه نیاند 😁

خدانکنه بهشون تو بگی

هزار تا پدر مادر پیدا میکنن

باهاش صحبت کن و بگو نمیخوای این کار رو بکنی ،هر از گاهی خوبه ولی همیشه نه 

و خودت رو مشغول کن و نشون بده به یه کاری که علاقه داری مشغولی و خیلی برات مهمه و حاظر نیستی 

به عنوان یه مامان احساس میکنم میخواد سرت رو گرم کنه و فک میکنه مشغول میشین