2777
2789

به خدا اونا گناه دارن بچه اس چی میدونه دنیای کثیف بزرگترا چیه 

من نامادری ام 

بچه همسرم چند وقته خیلی تو خودشه امروز پرسیدم از زندگیت ناراضی هستی آخه خیلی ی مدت رفتارای ناهنجاری انجام می‌داد برای اولین بار گریه کرد گفت الان خوبم ولی میگم چرا مادرم دوسم نداشت چرا خیانت کرد رفت حداقل ی بار حال منو نپرسید من بچه اش بود

نگین ببرین پیش مادرش چون مادرش آدم درستی نیست خودش گفت نمیخواد بچه اشو ببینه تا پارسال که بچه رو یاد میداد مارو اذیت می‌کرد میدیش ولی بچه ب حرفش گوش نکرد گفت نره پیشش

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر تازه دوازده شده

نازی ، بچه دوازده ساله نباید در جریان خطای مادر قرار می‌گرفت ! 

کلا نظر من اینه هیچوقت نباید از پدر و مادر ذهنیت بدی برای بچه درست کرد 

نتیجه اش میشه با خودش فکر می‌کنه لابد من ایراد داشتم که خواسته نشدم ! یا اصلا مسبب این جدایی منم و ...هزار تا سوال دیگه 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦