2777
2789
عنوان

خیلی غرور خودمو میشکنم

114 بازدید | 14 پست

یکی باهام بدترین رفتارو میکنه یعنی یه نمونش واسه قطع رابطه کافیه بعد طرف اصلا ابراز پشیمونی هم نمیکنه من باز باهاش حرف میزنم یا کاری بخواد انجام میدم دست خودم نیست نمیدونم چرا ذره ای غرور ندارم وبرای خودم ارزش قائل نیستم

کیا مثل منن

لطفا دعا کنید درست بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیگه میخوام ترک کنم این اخلاقواعتماد بنفسمو از دست دادم

باید پایه ای علت این برخوردتون بدونین تا بتونین اصلاح کنین کتاب عصبیت ورشد ادمی از کارن هورنای بخونین خیلی کمکتون میکنه

ولی ببین من رو خوشگله دیگه هیچی ارزش خودکشی نداره دنیا بهمون به حد کافی سخت گرفته ما چرا باید به خودمون سخت بگیریم راستش میدونم چرا خودت مقصر میدونی خسته ای شاید حتی واسه چیزی که تقصیر خودت میخوای خودت بکشی اما یه سوال یه سال بعد هنوز اینقدر درد داره اگه نه یه فرصت کوچک به خودت بده

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

ولی ببین من رو خوشگله دیگه هیچی ارزش خودکشی نداره دنیا بهمون به حد کافی سخت گرفته ما چرا باید به خود ...

مرسی عزیزم واسه حرفات

قصد خودکشی ندارم فقط خواستم بدونم اون اطرافیانم که تجربه داشتن خیلی درد کشیدن؟

مرسی عزیزم واسه حرفاتقصد خودکشی ندارم فقط خواستم بدونم اون اطرافیانم که تجربه داشتن خیلی درد کشیدن؟

عزیزم فکر نکن فقط خودت ازار میدی میدونم سخته امیدوارم برا درستش کنه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس