2777
2789
عنوان

جزوه ارث چی تو دست و بالتون هست

70 بازدید | 4 پست

یا حداقل یه کتابچه مختصر معرفی کنید 

ممنونم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

کتاب دکتر امامی خوبه کاتوزیان خیلی مبسوطه

دکتز امامی مرسی 

دیدم شهیدی ۲۸۸ صفحست گفتم برای من که اول زاهم مناسب نیست 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتز امامی مرسی دیدم شهیدی ۲۸۸ صفحست گفتم برای من که اول زاهم مناسب نیست

دیگه ۲۸۸ صفحه چیزی نیس که! بخون همونو ارث خیلی پیچیده نیس اگه فرض و رد خوب یاد بگیری و درجه ها رو

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

دیگه ۲۸۸ صفحه چیزی نیس که! بخون همونو ارث خیلی پیچیده نیس اگه فرض و رد خوب یاد بگیری و درجه ها رو

مباحث دیگه مدنیم هست 

همون شهیدی میخونم فکر کنم از اون دوتا روان تر باشه شهیدی