2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۴۰ تومن؟ خیلی هم خوبه .کجا زندگی میکنی ؟ والا شیرینی خیلی گرونه الان دو تا تی تاپ و کیک میشه ۱۴۰

زبان که خوشمزس

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

فک کنم از شیرینی فروشی گرونی خرید کردین چون یکم گرون حساب کرده اگه نیم کلیو رو داده 140 یک کیلوش میشه 280 که این قیمت برای شیرینی تر هست نه خشک شیرینی خشک کیلویی 260 یا 270 هست

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

منو بگو که هفته پیش هوس ناپلئونی کردم رفتم گفتم دو ردیف ناپلئونی بده مدقع حساب کردن دیدم ۴۸۰ تومن زده.نمیدونستم پولو بدم یا بزنم به چاک🤣

خریدم ولی با خون دل خوردمشااااا🤣🤣🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

فک کنم از شیرینی فروشی گرونی خرید کردین چون یکم گرون حساب کرده اگه نیم کلیو رو داده 140 یک کیلوش میش ...

شیرینی تر ۴۰۰ هست کیلوش.البته بستگی به نوع شیرینی هم داره.

خشک همون حدوداس قبمتش

فک کنم از شیرینی فروشی گرونی خرید کردین چون یکم گرون حساب کرده اگه نیم کلیو رو داده 140 یک کیلوش میش ...

طرفای ما شیرینی تر سیصدو خورده ای تا 400 هم درمیاد

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!