2777
2789
عنوان

بالش طبی خوب

60 بازدید | 10 پست

هر کسی داره و استفاده کرده و راصی بوده بیاین معرفی کنین.

و اینکه بچم سرش زیاد عرق میکنه موقع خواب کدومش بهتره واسش؟ 

زیاد هم نرم نباشه 

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ات چند سالشه؟

۱۳

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

من برای خودم خریدم و خیلی راضیم. برای بچه رو نمی دونم

خب فرق نداره من خودمم میخوام بخرم برای همه مون میخوایم بخریم اگه راصی هستی معرفی کن 

بالش طبی سایز بندی داره

میخوام مارک خوب باشه.برای خودم همسرم 

میخوام مارک خوب باشه.برای خودم همسرم

من این مارک خریدم راضی هم بودم.  اما دیجیی فقط سایز لارج داره.    به نظرم اول یه دونه بخرید اگه خوشتون امد. بقیه اش با توجه به اون سایزی که براتون مناسب هست بخرید.  احتمالا برای پسرت سایز s مناسب باشه. 

ولی واقعا خیلی خوبه.  شب ها یه خواب راحت باهاش می رم 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

من این مارک خریدم راضی هم بودم. اما دیجیی فقط سایز لارج داره. به نظرم اول یه دونه بخرید اگه خوشت ...

ممنون ازت عزیزم.سرت عرق نمیکنه باهاش؟ اینا اخه سر میره داخل بالش اذیت کننده نیست این؟

ممنون ازت عزیزم.سرت عرق نمیکنه باهاش؟ اینا اخه سر میره داخل بالش اذیت کننده نیست این؟

نه اصلا یه جنس خاصی داره. سر داخلش عرق نمی کنه 

بعد نرمی و سفتی اش باندازه هست. نه انقدر سفته که سر اذیت بشه و نه انقدر نرم هست که سر کامل داخلش فرو بره. 

همه چیزش باندازه هست

برو لوازم طبی ها یه نمونه اش ببین دستت میاد که چی می گم

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

نه اصلا یه جنس خاصی داره. سر داخلش عرق نمی کنه بعد نرمی و سفتی اش باندازه هست. نه انقدر سفته که سر ا ...

ممنونم.خیلی لطف کردی