2777
2789
عنوان

یعنی واقعا با این ادم بدبخت میشم

385 بازدید | 19 پست

من داشتم به خاستگارم میگفتم اگه کسیو دوست داشتم این کارو اون کارو میکنم براش برگشت گفت خوشبحال فلانی پس(نامزد سابقم) و یه چند ثانیه سکوت کردیم هر دومون بعدم بلافاصله گفت من برم کار دارم 

بعد باهاش حرف زدم و گفتم خیلی حرف بدی زده وگفت اره شرمنده و توضیح داد اون لحظه چی تو سرش گذشته که اینو گفته و خیلی باهم حرف زدیم و خب خودم قانع شدم حتما شنبه درموردش به مشاور میگم ولی اینجا تاپیک زدم یسریا گفتن نههههه با این بدبخت میشی و کلی حرف دیگه واقعا در این حد بده که حتی پیش مشاورم نرم؟؟؟ 

اینم بگم اصلا تاحالا ازش چیز بدی ندیدم و از همه لحاظ خوبه 

پیش مشاور حتماً برو

از رو همین یه تیکه کوچیک نمیشه نرفی زد

این ترسا طبیعیه اوایل انتخاب

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

پیش مشاور حتماً برواز رو همین یه تیکه کوچیک نمیشه نرفی زداین ترسا طبیعیه اوایل انتخاب

اره حتما میرم ولی تاپیکا قبلمو ببین یجوری ته دل ادمو خالی میکنن که ادم واقعا میترسه من میگم میرم پیش مشاور خانومه میگه تو مو میبینی ما پیچش مو تو باید جواب منفی بدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش مشاوره برو 

من خودم تایپک زدم همه گفتن طلاق بگیر ولی الان رابطمون بهتره با نامزدم 

مشاوره برو چون ما دقیق شرایط نمی‌دونیم که 

ولی مطمئن شو طرف شکاک نباشه مشاوره قبل ازدواج هم برو هردوتون بهتره

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

پیش مشاوره برو من خودم تایپک زدم همه گفتن طلاق بگیر ولی الان رابطمون بهتره با نامزدم مشاوره برو چون ...

اره حتما میرم مولی تاپیکا قبلمو ببین یجوری ته دل ادمو خالی میکنن که ادم واقعا میترسه من میگم میرم پیش مشاور خانومه میگه تو مو میبینی ما پیچش مو تو باید جواب منفی بدی و خیلی حرف دیگه که اصلا نظر نبود داشتن بهم میگفتن تو بدبخت میشی و تمام 

و من چون ادم خوش بینیم واقعا ترسیدم که نکنه من خلم

اره حتما میرم ولی تاپیکا قبلمو ببین یجوری ته دل ادمو خالی میکنن که ادم واقعا میترسه من میگم میرم پیش ...

عجله نکن

نظر خانواده ت و مشاور مهم تره

لازم نیست بهش بگی قبلیو دوست داشتی

بگو اونو دوست داشتم تو اینجا نبودی

اون تموم شده

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

اره حتما میرم مولی تاپیکا قبلمو ببین یجوری ته دل ادمو خالی میکنن که ادم واقعا میترسه من میگم میرم پی ...

دور از جون

خونواده ت چی میگن؟

تحقیق زیاد بکنید

عجله نکننظر خانواده ت و مشاور مهم ترهلازم نیست بهش بگی قبلیو دوست داشتیبگو اونو دوست داشتم تو اینجا ...

دقیقا منم هی میگم این ادم هیچ ایرادی نداره برا اولین بار این حرف زده ولی باز میگن تو نمیفهمی تو فلانی اون بیشعوره شکاکه

نه چیزی از احساسم نمیدونه ولی خب ما نامزد کردیم یعنی در حد انگشتر اینا ولی بهم خورد و ایشون کامل اینارو میدونه

اره حتما میرم مولی تاپیکا قبلمو ببین یجوری ته دل ادمو خالی میکنن که ادم واقعا میترسه من میگم میرم پی ...

نه بابا گوش نده اصلا اونا که شرایط تو نمیدونن خودت ببین تصمیم بگیر

دور از جونخونواده ت چی میگن؟تحقیق زیاد بکنید

خیلی پسر خوبیه و خونواده تاییدش کرددن که رسیده به من 

نامزدیم سر حساسیت خونوادم بهم خورد چون اون انتخاب خودم بود ولی ایشون واقعا تا الان ادم کاملی بوده از همه لحاظ البته تا عید قراره اشنا بشیمبه این زودی تصمیم نمیگیرم

رها کن اون موضوعو 

چون خودت رها نکردی واسه اونم بولده

باید فوراً می گفتی نه خوشبحال تو

اون رابطه اونقد جدی نبوده

ولی حتماً با نظر مشاور و خانواده ت برو جلو

نه من کل شخصیت شما دوتا رو می دونم نه اون خانم

خیلی پسر خوبیه و خونواده تاییدش کرددن که رسیده به من نامزدیم سر حساسیت خونوادم بهم خورد چون اون انتخ ...

خوبه پس

انشالله هر چی خیرو صلاحته پیش بیاد

نه بابا گوش نده اصلا اونا که شرایط تو نمیدونن خودت ببین تصمیم بگیر

اره گوش نمیدم ولی خب اینارو ببین نظرات بقیس 

برو جلو تا عقد و بعد عقد ببین تصمیمت درسته یا نه 

هنوز بچه ای تا درک کنی ماهایی که میگیم نه چرا میگیم این ادم درست نیست 

تو مو میبینی و ما پیچش مو 

و من الله التوفیق 

جوابت باید منفی باشه. 

ایشونیه خواستگاره دلیلی وجود نداره که بخوای چیزی رو بهش ثابت کنی 

ایشون ثابت کرده که هنوز به بلوغ عقلی نرسیده 

خودت رو توجیه نکن که دوستش دارث. عشق حلال مشکلاته که نیست 

انگاری تو خوابی

طرف از همین الان میگه طرز فکرش چیه

شما میگی چرا و فلان؟

شما تجربه نکردی جوری در یک موقعیت بهت نیش میزنه که فقط خودت را سرزنش کنی تنها بودی بهتر بود تا با این آدم که هیچ جوره نمیخاد از گذشتت جدا بشه

و یه عالم حرف اینجوری دیگه  

اره گوش نمیدم ولی خب اینارو ببین نظرات بقیس برو جلو تا عقد و بعد عقد ببین تصمیمت درسته یا نه هنوز بچ ...

چرت پرته اینا فقط مشاوره راحل حل درست میگ بهت

رها کن اون موضوعو چون خودت رها نکردی واسه اونم بولدهباید فوراً می گفتی نه خوشبحال تواون رابطه اونقد ...

نمیدونم شایدم اینجوریه چون یکم نسبت بهش گارد دارم فکر میکنم اونم حساس شده

خب من دقیقا شرایطمو بهشون میگفتم ولی اصرار که نه تو نمیفهمی باید بگی نه 

تو پیام بالام گذاشتم چند تا از نظراتشونو ببین چجوری بهم گفتن خب