2777
2789
عنوان

بایکی سه سال پیش نامزد بودم

197 بازدید | 25 پست

بچه ها اشناییمون سنتی نبود خودمون دوست شدیم اولین کسی بود که خیلی دلی میخاستمش وبخاطرش خونوادمو راضی کردم واز معیارام  گذشتم. ولی متاسفانه اون بعد ۵ ماه نامزدی بخاطر یه سری مشکلات فرهنگی گفت نمیخام دیگه ورفت بعد ۳ سال هنوز نتونستم  یکی رو بخام عین  اون 💔😊 وهنوز توفکرمه گاهی حتی پیجش چک میکنم چیکار کنم دیگه خستم از اینکه از دلم نمیره 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد سه سال عادی نیست عزیزم برو پیش مشاور

عزیزم یه بار رفتم ۳ جلسه بعد ول کردم.‌حتی گفت این ادم خوبی نبوده وکلی حقیقت بد راجبش گفت ولی چیکارکنم هنوز توفکرشم حتی روزا خیلی گریه میکنم گاهی به یادش.😔😔.بنظرت باز برم خوب میشم ؟😔

عزیزم یه بار رفتم ۳ جلسه بعد ول کردم.‌حتی گفت این ادم خوبی نبوده وکلی حقیقت بد راجبش گفت ولی چیکارکن ...

آره عزیزم حتما برو 

برو پیش یه تراپیست خوب 

دوره سوگ عاطفی معمولا بین ۳ تا ۶ ماه نهایتا ۸ ماه طول میکشه 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
اگه اجازه بدی یکی دیگ بیاد تو زندگیت فراموشش میکنی

اجازه دادم ولی دیدم اون آدم خوب نیس همون اولش رهاش کردم ترسیدم ادامه بدم پسره حرکات بچه ننه داشت. ودیگه با پسری نرفتم توی رابطه ترسیدم .حس میکنم مثل رفتارای اون یا حسایی که با اون توی دلم به وجود اومد دیگه پیدا نمیشه نمیدونم شاید چون آدم خوبی ندارم فکرم اینه هنوز 😔😔

آره عزیزم حتما برو برو پیش یه تراپیست خوب دوره سوگ عاطفی معمولا بین ۳ تا ۶ ماه نهایتا ۸ ماه طول میکش ...

عزیزم دیگه اون شاده میره سفر میاد ولی من هنوز چکش میکنم حتی نمیدونه من‌کجام مردم زندم این حقم نیس.باور کن الان که حتی تایپ میکنم گریم گرفت این حرفو نوشتم برات کاش زود خوب بشم😔

چون این پرونده رو باز گذاشتی برای خودت

باید سوگواریتو ‌کنی و این شخص که مرده رو ببری قبرستون و خاک کنی و هرگز به سراغ اهل قبور هم نری چکش نکنی خبری ازش نداشته باشی وسیله ای ازش داری جلوی چشمت نباشه شماره و پیام ها پاک بشه

جدایی باید در ذهن اتفاق بیفته فقط جسم جدا بشه کافی نیست این شخص مرده و تو با خودت همه جا میبریش و یه مرده چیزی جز بوی تعفن برات نداره خاکش کن

جدایی و فراموش کردن مثل جراحی کردن هست جراحی کردن درد داره خونریزی داره و حتی بدن ما رو با تیغ میبرن ولی لازمه و برای نجات ماست

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
عزیزم دیگه اون شاده میره سفر میاد ولی من هنوز چکش میکنم حتی نمیدونه من‌کجام مردم زندم این حقم نیس.با ...

فداتشم دیگه نباید چکش کنی اولین قدم اینه هنه چی رو از عکس و شماره و پیج پاک کنی و چکش نکنی

بعدم به قول خودت اون داره کیف دنیا رو میبره چرا شما هی غصه بخوری؟

حیف نیست واقعا؟

برو پیش تراپیست عزیزم .... ایشالا به زودی حالت خوب میشه 

کسی که لایق و شایسته شما باشه سر راهت قرار میگیره❣

خدایا دوستت دارمممم ❣❣