2777
2789
عنوان

بایکی سه سال پیش نامزد بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 25 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون این پرونده رو باز گذاشتی برای خودتباید سوگواریتو ‌کنی و این شخص که مرده رو ببری قبرستون و خاک کن ...

عزیزم من همه چیشو پاک کردم.ولی شمارش حفظم بعد سه سال چیکارکنم تو ذهنم مونده . پیجشم چون حفظ بودم گاهی میزنم هر وقت تو زندگیم کم میارم یاد اون لعنتی میوفتم💔

فداتشم دیگه نباید چکش کنی اولین قدم اینه هنه چی رو از عکس و شماره و پیج پاک کنی و چکش نکنیبعدم به قو ...

خدانکنه مهربونم❤️‍🩹😘.میدونی من  از اون تایم شمارش حفظ بودم چون خیلی دوسش داشتم ‌.وتو ذهنم مونده هنوز هست وقتی یادش میفتم شمارشم میاد توذهنم  میفهمی چی میگم از حال دلم میدونی که خیلی سخته 🥲ولی باید خودمو خوب کنم چون به قول تو اون شاده من چرا غصه بخورم باور کن خودم خیلی دلم میخاد زود خوب شم خستم 🥲🥲 همه چیش پاک کردم حتی شمارش فقط تو ذهنم مونده شمارش. پیجشم  حفظ بودم گاهی میرم جستجو میکنم ببینم ازدواج کرده. میرم پیش تراپیست بنظرت من خوب میشم؟ 🥲🥲

تا زمانی که یه آدم بیاد وهمه اونو بشوره ببره؟

فداتشم دیگه نباید چکش کنی اولین قدم اینه هنه چی رو از عکس و شماره و پیج پاک کنی و چکش نکنیبعدم به قو ...

خدانکنه مهربونم❤️‍🩹😘.میدونی من  از اون تایم شمارش حفظ بودم چون خیلی دوسش داشتم ‌.وتو ذهنم مونده هنوز هست وقتی یادش میفتم شمارشم میاد توذهنم  میفهمی چی میگم از حال دلم میدونی که خیلی سخته 🥲ولی باید خودمو خوب کنم چون به قول تو اون شاده من چرا غصه بخورم باور کن خودم خیلی دلم میخاد زود خوب شم خستم 🥲🥲 همه چیش پاک کردم حتی شمارش فقط تو ذهنم مونده شمارش. پیجشم  حفظ بودم گاهی میرم جستجو میکنم ببینم ازدواج کرده. میرم پیش تراپیست بنظرت من خوب میشم؟ 🥲🥲

تا زمانی که یه آدم بیاد وهمه اونو بشوره ببره؟

عزیزم من همه چیشو پاک کردم.ولی شمارش حفظم بعد سه سال چیکارکنم تو ذهنم مونده . پیجشم چون حفظ بودم گاه ...

بخاطر اینکه از درون خالی هستی نه اینکه عاشقی

اگر تو زندگیت هدفهای داشتی که در تلاش برای رسیدنشون بودی دیگه آدمها هدفت نبودن یه جایگاه اجتماعی داشتی یک لحضه ام به اون آدم فکر نمیکردی اصلا چنین کسی رو به زندگیت راه نمیدادی خودت کات میکردی

باید خودت رو تغییر بدی خودت رو قوی کن که شخصیتتم قوی شه

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم