2777
2789
عنوان

طلا میخام بخرم

190 بازدید | 12 پست

یکم پس انداز دارم میخام ربع سکه بخرم..به نظرتون بانکی بخرم؟؟وچه چیزهایی باید دقت کنم موقع خرید

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

طلا مستعمل بخر

طلافروشیا دارن؟؟طلا دست دو منظورته؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من نزدیک صد گرم طلادارم ک بیشتر سرویس عقدم و هدیه های مناسبتیه ک شوهرم برام خریده الان میخاد خونه بخره میگع طلاهاتوبده بنطرتون بدم؟ 

منو لایک نکنید ریپلای کنید من ریپلای دوس دارم مرسی🖐❤

دوستان من نزدیک صد گرم طلادارم ک بیشتر سرویس عقدم و هدیه های مناسبتیه ک شوهرم برام خریده الان میخاد ...

دونگ به اسمت بزنه بخر..نمیزنه نده که بعدش میزنه زیرش مث شوخر من

دوستان من نزدیک صد گرم طلادارم ک بیشتر سرویس عقدم و هدیه های مناسبتیه ک شوهرم برام خریده الان میخاد ...

اگه حداقل نصف خونه رو به نامت میزنه چرا که نه..

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
والا گفته میزنم ولی میترسم نزنه

بابات وبرادرت باهاش شرط کنن..موقع خرید خونه قولنامه را به اسم هردوتون بنویسه

بده ولی بگو یه بخشی ازخونه رو بزنه به نامت 

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍