2777
2789
عنوان

میلی گلد دزد

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی از راهنماییت 🙏🏻🙏🏻امتحان میکنم

خواهش میکنم. برو الان بهشون بگو.. یجوری سوال کن که رباته بگه نمیتونم پاسختون بگم چت با پشتبانی وقتی زد

بزن روش حرف بزن

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

همونم اگه نفرستن چی برای پنج تومن الان چهار روزه علافم

برو سریع اونجا بهشون بگو سریع

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

همونم اگه نفرستن چی برای پنج تومن الان چهار روزه علافم

اول بزن ادامه ی گفتگو بعد بزن چت ربات با رباته حرف بزن یه چیزی بپرس نتونه جواب بده بعد میگه چت با پشتیبانی بزن رو حرف بزن باهاشون

منم چون ازش راضی بودم قبلا ،اعتماد کردمو ۷۰میلیون پول بی زبونو گذاشتم داخلش... الان برای جابه جا شدن خونه نیازش دارم ولی دستم هیچ جا بند نیست 💔

سه شنبه ی گذشته درخواست زدم بعد از ۳روز ۵تومنش واریز شد

پنجشنبه دوباره درخواست زدم تا الان ۴روز شده که واریز نکردن... 

قبلا پشتیبانی جواب میداد 

الان اینقدر نارضایتی زیاد شده که کلا جواب نمیدن دیگه :)

وچشمان تو💫همان کافه ی دنجی است🌸که قهوه هایش حرف ندارد...❤ 

یکماه از ج.نگ گذشت،مشکل بلوک شدن پول تو این برنامه حل نشد؟! مگه میشه آخه ؟!

تازه جوکش اینجاس که گند زده نمیتونه واریز کنه ولی میگه بیاید به حساب شرکت واریز کنید!

به نظر میاد میخواد از پول مردم بدبخت بدهیاشو سبک کنه !

هیچ رقمه نمیشه مثبت فکر کرد درمورد این حرکتش!

بعد بگو اخه کی میاد اعتماد کنه دوباره وقتی میبینه بعد واریز معلوم نیست کی بشه برداشتش کنه!

وچشمان تو💫همان کافه ی دنجی است🌸که قهوه هایش حرف ندارد...❤