2777
2789
عنوان

میلی گلد دزد

864 بازدید | 40 پست

دوستان من چهل و پنج میلیون طلا انلاین خریده بودم داخل میلی گلد الان چهار روزه برداشت زدم به حسابم واریز نمیکنه میخوام بزارم ر‌وی پولم ماشین بخرم 

تازه سقف برداشت هر ۲۴ ساعت تا ۵ میلیون تومنه من چندین شب باید هی برداشت بزنم پنج تومن پنج تومن تا بشه ۴۵ میلیون؟؟؟؟ تازه اگر واریز کنن که الان چهار روزه به حسابم نزدن زنگم میزنی پشتیبانی مشغوله 

لطفا اصلا گول این دزدای کثیف نخورین پولم رفت 

خسته نباشی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فک میکردم معاملات اینجوری خوبه ،اینقدتبلیغش و شنیده بودم 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

نه میلی کلاه بردار نیس حتما میاد حسابت ولی صبرکن. تا شنبه احتمالا میاد. چت کن با پشتبانی جوابت میده حتما

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ببین گلم اینا چرتن

من تو خود اپ کم کم میخرم بعد  زیاد شد برداشت داره میذارم بورس

آپ فقط معتبره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نه میلی کلاه بردار نیس حتما میاد حسابت ولی صبرکن. تا شنبه احتمالا میاد. چت کن با پشتبانی جوابت میده ...

من توی بهمن ۲۰ تومن فروختم طلا صبحش زد به حسابم اما الان چهارروزه نیومده کجا چت کنم با پشتیبانی؟

من توی بهمن ۲۰ تومن فروختم طلا صبحش زد به حسابم اما الان چهارروزه نیومده کجا چت کنم با پشتیبانی؟

برو تو برنامه اونجا که شکل هدفون زده نوشته پشتبانی بگو

اول ربات میاد بعد یه سوالی کن که رباته بگه نمیتونم جوابتو بدم چت با پشتبانی

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خیلی به نفعت شد این برنامه ها همشون دزدن من الان بخوام ۴۵ تومنم بگیرم دستم به هیجا بند نیس

کاشکی به صورت فیزیکی بخوای برات بفرستنش 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

منم میخرم میفروشم.

برو اونجا بهشون بگو