من امروز ازمایش دادم بتا 173 بود ولی گفت باید بالای هزار باشه یعنی منفیه؟
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من بار اول ک از دادم 350بود دکتر گفت کمه ی هفته دیگ ک تکرار کردم اومد1200دکتر گفت الان خوبه بعدش لکه بینی وخونریزی حتی تا3000هم رفت امانمیدونم چرا سقط شد
من دو روز مونده به پریودم خیلی استرس دارم کا منفی باشه😕😕😕
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
نه من فقط همون یه بار آزمایش دادم ۱۰۷ بود دکتر گفت خوبه بعدم هفته ۸ رفتم سونو قلب
بعد از چند روز تاخیر این بود؟