2777
2789
عنوان

عدد بتا

1683 بازدید | 58 پست

من امروز ازمایش دادم بتا 173 بود ولی گفت باید بالای هزار باشه یعنی منفیه؟

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من بار اول ک از دادم 350بود دکتر گفت کمه ی هفته دیگ ک تکرار کردم اومد1200دکتر گفت الان خوبه بعد ...

نه من فقط همون یه بار آزمایش دادم ۱۰۷ بود دکتر گفت خوبه بعدم هفته ۸ رفتم سونو قلب 

من دو روز مونده به پریودم خیلی استرس دارم کا منفی باشه😕😕😕

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
نه من فقط همون یه بار آزمایش دادم ۱۰۷ بود دکتر گفت خوبه بعدم هفته ۸ رفتم سونو قلب 

بعد از چند روز تاخیر این بود؟