2777
2789

یعنی اصلا مادر رو به حساب نمیارید نه؟همون مقدار که از خون پدر تورگ بچه وجود داره از همون مقدار هم مادر مایه گذاشته 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اصلا مادر رو به حساب نمیارید نه؟همون مقدار که از خون پدر تورگ بچه وجود داره از همون مقدار هم ما ...

مادر عشقه ولی واقعا اصالت یعنی رگ و خون پدری..من همیشه می گفتم کوردم ولی یکی بهم گفت کورد حساب نمی شی منم گفتم بپرسم .

مادر عشقه ولی واقعا اصالت یعنی رگ و خون پدری..من همیشه می گفتم کوردم ولی یکی بهم گفت کورد حساب نمی ش ...

خوب رو چه حساب اصالت رو پدر تعیین میکنه؟اینو برای من توضیح بده دوست دارم بدونم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

چون پدر ریشه اصلی بوجود اومدن هست و ریشه یعنی هنون نطفه پدری..در این حد بلدم..من پدر و مادر و مقایسه نمیکنم ..دیدی تا چیزی میشه میگن بچه را از خونه پدر نیاوردیم یعنی تو بوجودش آوردی 

چون پدر ریشه اصلی بوجود اومدن هست و ریشه یعنی هنون نطفه پدری..در این حد بلدم..من پدر و مادر و مقایسه ...

عزیز دلم اگر تخمک خانم نباشه که اون نطفه شکل نمیگیره که اصالت باید از پدر باشه 

حالا شما کورد بودن رو دوست داری که بحثش جداست ولی واقعا این چه داستانی از بچگی برای ما خوندن اصالت از پدر بچه از خون مادر تغذیه کرده نصفش تشکیل نطفه از تخمک مادر بعد یه فسقلی اسپرم تعیین میکنه اصالت واسه پدره؟

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪