2777
2789
عنوان

علاقه شدید دختر دو ساله به سرما

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 53 پست
از نظر بلوغ به شما نمیره احتمالا زودتر میشه یبوست هم باعث حرارت میشه بهش لواشک و الو وروغن زیتون روی ...

آره من همش به پسرم می گم نگاه نکن،یا می برمش تو یه اتاق دیگه

همش باید حواسم به پسرم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر که تا دلت بخواد بردمشوهرم می گه وسواس زیادی داریولی وسواس نیست

مردا همه همینن، خودمون باید مراقبت کنیم بچه خب رو سرامیک و بدون لباس بدنش یخ میزنه، چی بگم دکتر طب سنتی هم میخوای یه سوال کن

خودش نمی پوشیدهمش گیر می داد در بیاریمکل خونه رو آبیاری کرده بودیک سال و نیم نشوندمش رو لگن کودکچند ...

تا از خواب بیدار میشه گذاشتمش یه دوبارم انجام داد اما بازش که میزارم نمیگه.. دوماه دیگه دوسالش میشه. اینم خیلی بدش میاد همش میخواد پوشکش در بیاره

مردا همه همینن، خودمون باید مراقبت کنیم بچه خب رو سرامیک و بدون لباس بدنش یخ میزنه، چی بگم دکتر طب س ...

به همه دری زدم

به تب سنتی هم گفتم،گفت احتمالا روده هاش اذیته

حالا قراره ببرمش پیش تول گیر ،گفت تول ناف رو می گیرن

تا از خواب بیدار میشه گذاشتمش یه دوبارم انجام داد اما بازش که میزارم نمیگه.. دوماه دیگه دوسالش میشه. ...

همینجور ادامه بده

جیش که کرد،بالای لگنش برچسب بچسبون،بهش جایزه بده،خوراکی خوشمزه بده

کم کم راه میفته

دختر منم همینه اوایل شبا اصلا نمیخابید من تا خیلی وقت متوجه نمی‌شدم از گرما هست همش میپوشوندمش بعد ...

دقیقا دختر من

از وقتی تونست غلت بزنه

دیگه پتو روش نگرفت

شبا اگه جا برای غلت زدن نبود اصلا خواب نمی رفت

من باید دو متر تشک پهن می کردم

همینجور ادامه بدهجیش که کرد،بالای لگنش برچسب بچسبون،بهش جایزه بده،خوراکی خوشمزه بدهکم کم راه میفته

یکبار گفتم جیش داری بگو که بهت شکلات بدم داد و بیداد که اوشکلاااات میخوام حالا تا بهش بگم پوشاک نیستی جیش داشتی بگو داد میزنه اوشکلاااات. بدون اینکه کارش انجام بده جایزه میگیره خانم

به همه دری زدمبه تب سنتی هم گفتم،گفت احتمالا روده هاش اذیتهحالا قراره ببرمش پیش تول گیر ،گفت تول ناف ...

پیش دکتر ببر بچس یه موقع چیزی نشه، اسم طرفو سرچ کن شماره نظام پزشکی داشته باشه 

یکبار گفتم جیش داری بگو که بهت شکلات بدم داد و بیداد که اوشکلاااات میخوام حالا تا بهش بگم پوشاک نیست ...

دقیقا

دختر منم همین بود،واسه همین جایزه رو بیخیال شدم ولی خودش همکاری کرد

ولی پسرم جایزه خیلی روش جواب بود

تو برچسب رو امتحان کن،قبلش نگو برچسب می دم

اگه کرد بهش برچسب بده

بهش زمان بدهولی اگه میبینی توی لگن جیش می کنه،وقتایی که حس می کنی داره،بنشونش رو لگن،و اگه جیش کرد،ت ...

میبرمش هر نیم ساعت انجام نمیده چند دقیقه بعد شلوارش خیس میکنه. ممنون عزیزم