2777
2789
عنوان

علاقه شدید دختر دو ساله به سرما

515 بازدید | 53 پست

دخترم دو سالشه

همش لخت مادرزاد می خوابه

شبا خیلی بی قراری می کنه،ولی اگه رو سرامیک و جلوی کولر بخوابه ،تا صبح بیدار نمیشه

دوست داره اصلا لباس تنش نباشه

از یکسالگی از پوشک متنفر بود و نمی پوشید و یک سال و نیم از پوشک گرفتمش

عاشق بستنی و یخ خالی خالیه

کسی بچه این مدلی داشته؟

گرماییه🥲

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

اره پسر منم رو سرامیک‌مبخوابید خونه جدید اوندیم همه جا رو موکت کردیم دیگه مکان پیدا‌ نمیکرد ولی پتو روش نمیاندازه فرداش سدما میخوره هر شب تا صلح دو سه دفع بلند میشم رو شو میاندازم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید چیزی بدنش کم هست به ازمایش بدی بد نیست

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

کاکائو زباد میدی ؟ غذای شور و‌پفک و چیپس میدی؟

اخی😂😂اینو دوروز دیگه فقط باید با کافور کنترل کنی🤣🤣🤣

وای نگوووو

پسرم اصلا توجه بو اونجاش نداشت

دخترم همش دستش اونجاست،نمی دونم عفونت داره،میسوزه،چیه

اینقدرم سخت ازش آزمایش ادرار می گیرم

همش امروز و فردا می کنم واسه آزمایشش

طبع بدنش گرمه همیشه مواد غذایی با طبع معتدل بهش بده بخوره سیب شربت عرق نعنا شیر با کمی عسل بده قبل خ ...

من خودم دیر بلوغ شدم

حس می کنم بچه هام هم به خودم رفتن

خودن اول دبیرستان پریود شدم