2777
2789

من داشتم میگفتم اگه کسیو دوست داشتم این کارو اون کارو میکنم براش  خاستگارم برگشت گفت پس خوشبحال فلانی(نامزد سابقم) و یه چند ثانیه سکوت کردیم هر دومون بعدم بلافاصله گفت من برم کار دارم و یه ساعت بعد خودش زنگ زد و رفتارش اوکی بود

دیروز گفتم یه خانومی اینجوری گفت     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بنظرم با همچین خواستگاری ادامه نده که زندگزت سیاه میشه مدام نامزدت تو ذهن مریضش هست و اون را رقی ...

باهاش صحبت کردم گفت کلی عذر خواهی کرد و گفت اصلا منظوری نداشتم یه لحظه یه چی گفتم و تا اخر هی داشت عذر خواهی میکردم شبم خالش زنگ زد 

اون ۲ نفر کاملا درست جواب دادناین پسره اخر خودش میگه نه ب دختره

من زورش نکردم بیاد منو بگیره خودش همه چیو میدونسته باهاش صحبت کردم گفت کلی عذر خواهی کرد و گفت اصلا منظوری نداشتم یه لحظه یه چی گفتم و تا اخر هی داشت عذر خواهی میکردم شبم خالش زنگ زد 

این آقا بعدها نامزد سابقتو می کوبه تو سرت ببخشیدا اما خاستگارت یکم بیشور تشریف داره

باهاش صحبت کردم گفت کلی عذر خواهی کرد و گفت اصلا منظوری نداشتم یه لحظه یه چی گفتم و تا اخر هی داشت عذر خواهی میکردم شبم خالش زنگ زد 

باهاش صحبت کردم گفت کلی عذر خواهی کرد و گفت اصلا منظوری نداشتم یه لحظه یه چی گفتم و تا اخر هی داشت ع ...

الان باید چشمات رو باز کنی

همینجوری یه چیزی نگفته مشخص هست برای همچین حرفی که توی دلش مونده و به زبون آورده قبلا کلی فکر و خیال اومده توی سرش و این حرف سر دلش گیر کرده و نتونسته به خودش بقبولونه اون رابطه تمام شده و بعدا هم نخواهد تونست

شما تجربه نکردی جوری در یک موقعیت بهت نیش میزنه که فقط خودت را سرزنش کنی تنها بودی بهتر بود تا با این آدم که هیچ جوره نمیخاد از گذشتت جدا بشه

اینجا رایگان تجربه درباره اینجور افراد را بهت میگن اگه میخای سرت را زیر برف کنی تصمیم با خودته ولی توجیهی نداره این حرف اونم هنوز نه به باره نه به دار

فکر کن توی رختخواب هر چند وقت یکبار بگه با فلانی هم ...

الان باید چشمات رو باز کنیهمینجوری یه چیزی نگفته مشخص هست برای همچین حرفی که توی دلش مونده و به زبون ...

خب من اصلا با این اقا ارتباط یا ععلاقه ای نداشتم خودش قبل نامزدیمم خاستگارم بود بعدشم تا شنیدم بهم خورده اومدن و خونواده من کال بهشون گفتن و ایشون هیچ مشکلی نداشت و حتی من یکبار خواستم صحبت کنم گفت گذشته رفته تموم شده و من خودم همه چیو میدونم و الان اینجام

منظور اون خانوم اینه این آقا به این بلوغ فکری نرسیده که بتونه تفکیک درستی بین رابطه خودتون و رابطه قبلی شما ایجاد کنه و بعید نیست مدام بخواد همه چیزو به رابطه قبلی شما ربط بده

این خیلی بده و خیلی میتونه آسیب بزنه به رابطتون

باید همون موقع که این حرفو زد میگفتی اگر ابهامی راجع به رابطه قبلیم داری واضح و شفاف راجع بهش صحبت کن 

باید بگی این مدل حرف زدن با تیکه و کنایه درست نیست و نباید باشه

به نظرم از یک مشاور کمک بگیر و اصولی و با بیان درست پیش برو

این آقا هم بهتره توسط مشاور مشخص بشه با خودش چند چنده

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
اینجا رایگان تجربه درباره اینجور افراد را بهت میگن اگه میخای سرت را زیر برف کنی تصمیم با خودته ولی ت ...

این چه حرفیه نامزدی یعنی در حد انگشتر وگرنه ما رابطه ای نداشتیم ممنون ازتون

باهاش صحبت کردم گفت کلی عذر خواهی کرد و گفت اصلا منظوری نداشتم یه لحظه یه چی گفتم و تا اخر هی داشت ع ...

عزیزم همینجوری یه چیزی نگفته. اتفاقا کاملا منظوردار گفته. 

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....