2777
2789
عنوان

استوری شوهرم🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4771 بازدید | 157 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حسود نیستم وفتی خونوادش با من رفتارشون انقد بده خیلی بهم فشار میاد ک شوهرم اینجوری دورشونو میگیره من ...

درکتمیکنم ولی مردها اونجوری که ما فکر میکنیم فکر نمیکنن، تازه خوبه شوهرت استوری عاشقانه برات میذاره شوهر من که صلاااا از این کارا نمیکنه، یه مدت خودم پنهانی شوهرم با واتساپش استوری میذاشتم دز مورد عشق به خانمش🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 و هیچوقتم نفهمید، 

عزیزم اشتباهم نگفته 

اگر پسری به خانواده ای که ۲۰ و خورده ای سال بزرگش کردن پشت کنه مطمئن باش دیر یا زود به تو هم پشت می کنه 

وفای پسر رو از همین رفتارش باید پی ببری در عین اینکه به تو هم احترام گذاشته و برای تو هم استوری گذاشته پس حرمت تو رو خم حفظ کرده

پس حساس نباش و تازه خوشحالم باش از معرفت همسرت

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
ببین نمیتونم حسی ک الان دارم و توصیف کنم خب ینی چی تنها نوکری ک آدمو سربلند میکنه نوکری پدر مادرهپس ...

شما توقع داری تمام سال هایی که با خانواده اش رندگی کرده و همه محبت های اونها و خاطراتش رو فراموش کنه و فقط الان رو در نظر بگیره که با شما زندگی میکنه؟

بخوای نخوای اون ها و محبت اونها در وجود همسرت هست

شما هم خانواده ایشون هستی 

پس برای مسائل اینقدر عادی روان خودتو اذیت نکن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

شانس نداشتم از روز اول🥲

بیخیال احساساتی نباش اصلا بهش فکر نکن 

فقط به این فکر کن که والدینش به گردنش حق دارن 

ماهم پدر مادر برامون عزیزن  

من بااینکه از رفتار پدر مادرم ناراضیم ولی باشون خوبم مثلا وقتی با شوهرم میرم خونشون زیاد شوهرمو تحویل نمیگیرن و من خجالت زده میشم سعی میکنم شوهرم نیاد باهام دیگه ولی گناه داره بدبخت مرتب سر میزنه بهشون 🥲

حسود نیستم وفتی خونوادش با من رفتارشون انقد بده خیلی بهم فشار میاد ک شوهرم اینجوری دورشونو میگیره من ...

انظارت داشتی باباش بیاد زنش رو بگذاره کنار و طرفداری عروس رو بکنه

اونها با شما بد هستن با پسر خودشون که بد نیستن ، انتظار داری به خاطر شما پدر و مادری که به دنیاش آوردن و بزرگش کردن رو بیخیال بشه؟ همچین چیزی نمیشه 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

شما توقع داری تمام سال هایی که با خانواده اش رندگی کرده و همه محبت های اونها و خاطراتش رو فراموش کنه ...

ن ولی توقع دارم همونجوری ک من زندگیمو وقف اون کردم اونم همینجوری باشه 

خونه هامون 10 دیقه فاصلس 

توقع ندارم هر سه شبی ک در هفته میره اونجا 500 600 تومن بده وسایل براشون 

ولی برا ی بیرون رفتن سادمون اژ پسش دیگ برنیاد 

توقع ندارم همین ک بشینیم و پاشیم هی اژ باباش بگه اژ مامانش بگه 

توقع ندارم وقتی خونوادش میان خونمون ی شکلات نمیگیرن دسشون میان ولی اون میره همه کاری کنه

ولی خونواده منی ک هر سری میان چقد مرغ و گوشت و وسایل خونه و میوه و اینا میخرن وقتی میره خونشون ی جعبه شیرینی نخره