2777
2789

من چون میدونم هر ذکری به جز صلوات تعداد مشخص نیاز داره و اجازه استاد میخواد خیلی احتیاط میکنم و ذکر خاصی نمیگم به جز تسبیحات حضرت زهرا س بعد از نماز  که میگن یه نوع ذکر کثیره و معادل 500  رکعت  مستحبی هست .... 

شما درباره ذکر گفتن چی میدونید ؟ چه کارایی میکنید ذکراتون رو منظم بگید ؟ 

از کدوم استاد ذکر گرفتین ؟ 

من میخوام از استاد شجاعی برنامه بگیرم که توش ذکرای خاصی با تعداد مشخص هم قید میکنن که بگم 

دفعه قبلی ازشون برنامه گرفتم ولی ذکراش رو نگفتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اولین باره میشنوم من تاجایی بشه استغفارمیگم والهم عجل لولیک الفرج زیادمیگم

آره همچین چیزی هست گفتن ذکر بدون تعداد مشخص توصیه شده از سمت استاد حتی آثار بد هم داره 

ولی صلوات نه   استغفار هم فک میکنم تعداد مشخص نخواد 

اللهم عجل لولیک الفرج که دیگه عالیه چی بهتر از اینکه یاد مولامون باشیم 

آره همچین چیزی هست گفتن ذکر بدون تعداد مشخص توصیه شده از سمت استاد حتی آثار بد هم داره ولی صلوات نه ...

ممنون ازراهنماییت اخه ذکردیگه اجازه استادمی خوادچی مثلامن یه مدت الله غفوروالله رحیم میگفتم 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

چجوری با استاد شجاعی در ارتباط باشیم ک ذکر بگیریم؟

سایت Montazer.ir وارد میشی 

پایین صفحه یه فرم مشاوره هست پر میکنی مشکلات و مشغله هات رو مینویسی 

ایشون بهت برنامه میده متناسب با دغدغه ها و چالشایی که پاری که ذکر هم شاملش میشه 

..

با پر کردن فرم درخواست برنامه‌‌ خودسازی، و توضیح کامل مشکلات خود، در قسمت «مهم ترین سؤالات یا مشکلات»، بعد از مدتی برنامه تخصصی خود را دریافت کنید.

اين حرفا چيه 

مثلا روزي ١٠٠ بار تسبيحات اربعه يا ١٠٠ بار سبحان الله يا الحمدلله يا ذكراي روز رو آدم بگه خيليم عاليه خيليم ثواب داره و بايد گفته بشه 

مثلا صد تا حوقله بلا رو دفع ميكنه يا روزي ١٠٠ تا بسم الله و خيلي ذكراي ديگه كه هيچ ضرري ندارن

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
ممنون ازراهنماییت اخه ذکردیگه اجازه استادمی خوادچی مثلامن یه مدت الله غفوروالله رحیم میگفتم

نه خودت نباید بگی با تعدادی که خودت در نظر داری 

واقعا اذن استاد میخواد یه فلسفه‌ای پشتشه که اگه. رعایت نشه عواقب بدی داره حتی آدم حتی ممکنه مشکلات جدید براش پیش بیاد یا دیوونه شه 

سایت montazer.ir متعلق به استاد شجاعی هست اونجا فرم مشاوره پر میکنی مشکلاتت رو میگی متناسب با خودت بهت برنامه میدن شامل دعا و ذکر های مخصوص خودت میشه 

این حرفا چیه اجازه استاد دیگه چه صیغه ایه

استاد بالاتر از خدا میخوای؟هر ذکری هر تعداد دوست داری بگو هرچی بیشتر بهتر.ولی خب مثلا تعداد خاصی میگن یه ذکر رو بگی برای فلان خواسته تاثیر بهتری داره

طرف واسه جذب مخاطب میگه بیا من بهت بگم چندتا بخون بدون اجازه من نخونیا دچار عذاب میشی😑

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

اين حرفا چيه مثلا روزي ١٠٠ بار تسبيحات اربعه يا ١٠٠ بار سبحان الله يا الحمدلله يا ذكراي روز رو آدم ب ...

نه واقعا  هر ذکر  تعداد و شرایط خودش رو داره 

اینجوری نیست که خودمون هر تعدادی میخوایم بگیم 

فلسفه و حکمتی پشتش هست دربارش مطالعه کنید

حالا صلوات و استغفار فرق میکنه اذکار روزهای هفته هم باز اشکال نداره صد مرتبه چون گفته شده 

ولی یه سری ذکرا خاصن مثلا یا منعم، یا میسر ، یا غفور ، یا رحیم  و....اینا باید تعداد مشخص زیر نظر استادی که علمش رو داره و مطمين و مومن هست  گفت 

این حرفا چیه اجازه استاد دیگه چه صیغه ایهاستاد بالاتر از خدا میخوای؟هر ذکری هر تعداد دوست داری بگو ه ...

من بالا توضیحاتمو نوشتم بی زحمت بخون واقعا این واقعیت داره حکمت داره که میگن هر ذکری تعداد مشخص داره از هر کسی هم نباید گرفت باید از افراد مطمئن ذکر گرفت و گفت 

نه واقعا هر ذکر تعداد و شرایط خودش رو داره اینجوری نیست که خودمون هر تعدادی میخوایم بگیم فلسفه و ح ...

اون ذكراي خاص هم باز تعدادش مشخصه اگر كسي بخواد بگه اصلا مثلا ١٣٦ بار يا سلام براي سلامتي يا ١٥٧ بار يا قيوم يا ١١ مرتبه يا ذوالجلال والاكرام براي حاجات مهم يا ١٢٩ بار يا لطيف و غيره ولي اذكاري مثل تسبيح و تحميد و تكبير و تهليل و ذكرهاي روز و اينچنيني بايد گفته بشه ١٠٠ بار و خيليم عاليه 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
من بالا توضیحاتمو نوشتم بی زحمت بخون واقعا این واقعیت داره حکمت داره که میگن هر ذکری تعداد مشخص داره ...

گلم اگه همچین چیزی بود و قرار بود با هر تعداد ذکر گفتن ادما دچار مشکل بشن حتما تو روایات و روحانیون در موردش چیزی میگفتن 

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️