2777
2789
عنوان

خانواده سخت گیر

84 بازدید | 5 پست

خانومایی که که خانواده سخت گیر داشتین تونستین موفق بشین؟؟

من یه خانواده خشک مذهب دارم.به شدت سختگیرن در حدی که 18 سالمه ولی تا حالا یه بار تنها بیرون نرفتم.حق ندارم اسم اصلاح صورت رو بیارم چون مامانم به بدترین شکل واکنش نشون میده.

به زور چادر سرم کردن مامانم تهدید میکنه اگه درش بیاری خودم میکشمت.

من از درس خوندن خوشم نمیاد دوست دارم برم کار کنم.فروشنده بشم کتاب فروشی بزنم ولی نمیزارن.

رسما توی یه قفسم که بیرون اومدن ازش ممکن نیست و همش با خودم فکر میکنم یعنی تا کی قراره ادامه پیدا کنه.

از دستشون راحت میشم یا نه...

ببخشید یکم درد و دل بود روی دلم مونده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد به نفس و قدرت داشته باش

دیگه بزرگی ۱۸ سالته بچه که نیستی میزاری بهت زور بگن اگه داد زدن توهم داد بزن اگه سلیطه بازی در آوردن توهم همین کارو بکن یکبار چادرو بزار کنار اگه واکنش نشون دادن و کتکت زدن سریع زنگ بزن اورژانس اجتماعی پرونده تشکیل بده  

اگه مُردم، رویاهامونو با کسِ دیگه ای زندگی نکن، باشه؟