😂😂منم با پشه ها همین مشکلو دارم تابستون جونم درمیاد
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡 کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨
تو اینو میگی هفته پیش سوسک اومده بود داخل در تراس باز میزارم همیشه 😂😂😂😂شوهرم میگم سوسک بال داره بلند شو میگه بخواب میره دست پاهم داره مردا تو یه لول دیگه هستن
منم A+هستم دو شب پیش از بازو تا مچم چنان نیش زدن که شده بود انگار خوشه انگور تا صبح خودمو میخاروندم به مامانم گفتم من دیگه خونه شما نمیمونم میخوام برم خونه خودم پشه ها منو حامله کردن
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»