2777
2789
عنوان

خواب خیلی ترسناکم

139 بازدید | 26 پست

الان بازم ترسیدم میخوام تعریف کنم

ترسوها اصلا نخونن

خواب دیدم دارم پسر کوچیکم و بوس میکنم و میخوابونمش

از گوشه چشم دیدم پسرم دوتا شده رفتم عقب تر بهتر ببینم دیدم پسرم دوتا شده وهردو خواب

شروع کردم به خوندن آیت الکرسی،ولی از ترس زبونم بند اومده بود با بدبختی و مثل لالها یه آیت الکرسی خوندم ،شوهرم توی یه اتاق دیگه بود ویه راهرو بینمون بود پسر بزرگم صدای منو میشنید ولی،کمکم نمی‌کرد و با بی خیالی دورتر میشد ازم ،منم همزمان با خوندن آیت الکرسی یه امیدی داشتم کسی صدامو بشنوه بیاد کمکم

بعد که یدونه رو یه زور تموم کردم بچه سمت راستی بیدار شد و عصبانی و با گریه اومد سمتم و من میرفتم عقب‌تر، قیافش جمع شده بود وبه هم ریخته بود و فهمیدم اون پسرم نیست

که شوهرم با سروصدام بیدارم کرد و گفت تو خواب مثل لالها دادو بیداد میکردم

کلی فکر کردم و گفتم این خواب یه هشدار بود باید مواظب پسرم باشم چون ۵ سالشه تازه براش دوچرخه گرفتم و دوروزی میشد میرفت دوچرخه سوا ی

بعد کلی آیت الکرسی خوندم و خوابیدم

دوباره همون خوابو دیدم

دیدم پسرم رو تخت دوتا شده ولی ایندفعه شوهرم تو راهرو بود و پشتش به ما بود من دوباره زبونم بند اومدو با بدبختی آیت الکرسی میخوندم به امیدی که شوهرم بفهمه بیاد کمک،دوباره یکی از بچه ها بیدار شد ،برگشتم دیدم پسر بزرگم جلوی شوهرم و گرفته و دا ه با کلی ادا درآوردن و تلاش،نمیذاره شوهرم برگرده منو ببینه ،برگشتم رو تخت و نگاه کردم و دوباره شوهرمو که دیدم پسر بزرگم نیست و نمیبینمش،ولی شوهرم همچنان داره باهاش حرف میزنه

درواقع پسربزرگم جن بود و نمیزاشت شوهرم برگرده و کمک کنه

این نکته تو خواب اولم بود بهش دقت نکردم دیدم پسربزرگم متوجه کمک خواستن من شده ولی با خنده دورتر میشد ولی تو خواب دوم فهمیدم مشکل اصلی پسر بزرگمه

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بیشتر از همیشه حواست به امنیت جسمی و روحی پسر کوچیکت باشه (مراقب دوچرخه‌سواریش باش، مراقب چشم‌زخم باش).

فضای خانه نیاز به «پاک‌سازی انرژی» داره. حسادت، قهر، غیبت، یا انرژی منفی اطراف خانه یا خانواده‌ات هست.

شاید در روابطت با همسرت احساس تنهایی یا نادیده‌گرفته‌شدن می‌کنی. این بخش از خواب دعوتت می‌کنه باهاش در آرامش حرف بزنی.

وقتی می‌ترسی، قدرت دعا خوندنت نصفه‌کاره می‌مونه. باید آرامش و یقینت رو قوی‌تر کنی.

تکرار خواب یعنی پیامش رو جدی نگرفتی، و ضمیر ناخودآگاهت دوباره برات بازش کرده.

---

راهکارها

آیت‌الکرسی و چهارقل رو هر روز برای خودت و بچه‌هات بخون — مخصوصاً موقع خواب.

کمی نمک یا اسپند تو خونه دود کن.

با همسرت مهربان و بدون سرزنش، درباره نگرانی‌هات صحبت کن.

اگر حس می‌کنی کسی بهتون حسادت می‌کنه یا نگاه منفی داره، بهتره کمتر از جزئیات زندگی‌تون برای بقیه بگی.

اگر بچه‌هات شیطون یا ناسازگار شدن، گاهی فقط اثر چشم‌زخم یا انرژی منفی جمعی هست، نه واقعاً مشکل از خود بچه

😡فقط طلاق😡

صدقه بده جدی میگم رفع بلا می‌کنه منم یه خواب دیدم مادرم دو تا شده خیلی ترس ناک بود مادرم دیدم به یه سمت زل زده چشاش گرد شد جیغ میزد گفتم چی شده دیدم یکی عین خودش داره می‌ره سمت کمد منم حس بدی گرفتم اما بخاطر مراقبت از مامانم رفتم جلوش سعی میکردم این الکرسی بخونم اما زبونم بند بود نمیزاشت بخونم بعد مثل اینکه منو بکشه از خواب بیدار شدم 

نمی‌دونم چرا تو خواب کسی بیدارم نمیکنه صدا ندارم