2777
2789
عنوان

ی بچه گربه کور چن روزه امده

| مشاهده متن کامل بحث + 2920 بازدید | 192 پست
من خود زنجان نیسم نمیخوام شناسایی بشم پناهگاهم خودم پیدا میکنم ممنون از لطفتون

باشه خدا عمرت بده خیر و برکتش هزاران بار برگرده سمت زندگیت

کافیه بدی برادرت استوریش کنه خیر زیاد هستش خودسون میان میبرنش کاراشو میکننچون نمیخوای ادرس یا تلفن بدی اینکاری که گفتی بکنی حتما مشکل حل میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه خدا عمرت بده خیر و برکتش هزاران بار برگرده سمت زندگیتکافیه بدی برادرت استوریش کنه خیر زیاد هستش ...

پیج پناهگاه شهرمون پیدا کنیم ولی فک نکنم بیان ببرن من چشمم اب نمیخوره

پیج پناهگاه شهرمون پیدا کنیم ولی فک نکنم بیان ببرن من چشمم اب نمیخوره

اگه نبردن خودت رحم کن بهش 

بچت هم بزار با حیوونا‌ دوست بشه 

هیچی قشنگتر از عشق به حیوانات نیست 

از بعضی انسان ها بهترن ، خودم هزار بار از انسان ها ضربه خوردم ولی حیوانات ضربه نمیزنن به آدم💔

یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

اگر خودمون هماهنگ کنیم باهاشون شما ادرس یا تلفن میدی که بهشون بدیم عزیزم؟

بزار خودش نگه داره 

بچه گربه چیز سختی نیست 

تو پناهگاه میکشن‌ حیوان بیچاره رو ، معلوم نیست چیکارا میکنن

یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

کلی کامنت خوندم فکر کنم تنها کسیکه اینجا استارتر رو درک کرد من بودم

استارتر کاش ترستو به دخترت انتقال ندی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اگه نبردن خودت رحم کن بهش بچت هم بزار با حیوونا‌ دوست بشه هیچی قشنگتر از عشق به حیوانات نیست از بعضی ...

اخه پول درمانو شیر این چیزارو ندارم واقعن.همم کجا نگهش دارم زمستون اینا تو حیاط بمونه.بعد من ی اخلاقی دارم اصن با حیوانات انس نمیگیرم زود خسته میشم سر چن ماه 

کلی کامنت خوندم فکر کنم تنها کسیکه اینجا استارتر رو درک کرد من بودماستارتر کاش ترستو به دخترت انتقال ...

ترس نیس چندشم میشه و واقعن علاقه ای ب نگهداری حیوانات ندارم

عزیزم من دیگه باید برم توی پیام خصوصی هم برات گفتم لطفا هر کاری کردی اگر میشه ی خبر برام بذار ممنونم

شماره پناهگاه شهرمونو پیدا کردم صب زنگ میزنم بیان ببرنش مرسی از محبت همتون

بزار خودش نگه داره بچه گربه چیز سختی نیست تو پناهگاه میکشن‌ حیوان بیچاره رو ، معلوم نیست چیکارا میکن ...

دلم میخواد ولی میترسم سر چن ماه دلمو بزنه نمیدونم دو دل شدم همم هزینه هاش زیاده خب

یعنی تا این حد میخواید کمک کنید باورم نمیشه

نه عزیزم هرچقدر بشه 

یعنی پناهگاه بگه هزینه درمان ما میدیم هزینه رو حتما 

میگم یعنی فعلا معطل نمونی

اون بدبخت هم شیر بخوره دیگه میو میو نمیکنه