2777
2789
عنوان

ی بچه گربه کور چن روزه امده

| مشاهده متن کامل بحث + 2920 بازدید | 192 پست
اوکی ممنونم ب شوهرم بگم ببینم فقط زمستون کجا بمونه چون نمیخوام بیاد داخل خونه

عزیزم شما نمی خواد نگهش داری فقط لطفا ی شماره ای ادرسی چیزی برای بنده بفرست من که دیگه اصفهانم نه میشناسمتون نه چیزی که زنگ بزنیم بیان از پناهگاه ببرنش خوبه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم منم هستم فردا تماس میگیرم با پناهگاه فقط پول رو برای پناهگاه میریزیم نه برای شخص درسته؟اگر ...

ازه فقط پناهگاه یا هر حامی که قبول کنه

مقدارش هر جی باشه درست میشه 

خدا بزرگه مرسی مهربون 💜

ممنون از همتون دوستان یجوری دلمو اروم کردین بخدا منم سنگ دل نیستم فقط چندشم میشه دست خودمم نیس کلن ب ...

به خدا منم از سگ های بلاصاحب که بیرونن بزرگن میترسم

اما کمک می‌کنم به احوالشون 

ازه فقط پناهگاه یا هر حامی که قبول کنهمقدارش هر جی باشه درست میشه خدا بزرگه مرسی مهربون 💜

فدات شم دمتم گرم 

پس هماهنگ بشیم فردا با ی پناهگاه فقط اسی قبول کنه ادرسی شماره ای چیزی برای پناهگاه درسته یا ب شما شماره بده یا من یا دوست سوم 

اسی با کاربر پیروز میدان همکاری کن ایشونم به ما خبر بده تا اون موقع هم پول شیر وجداناا قبول کنمن خیل ...

فدات 

پس من هستم فردا میام خبرشم میدم فقط کاش تاپیک نترکه من استارتر رو هم گم نکنم درخواست دوستی هم بهشون میدم که قبول کنن گمشون نکنم یهو

عزیزم شما نمی خواد نگهش داری فقط لطفا ی شماره ای ادرسی چیزی برای بنده بفرست من که دیگه اصفهانم نه می ...

من خود زنجان نیسم نمیخوام شناسایی بشم پناهگاهم خودم پیدا میکنم ممنون از لطفتون

الان تو دیوار اگهی کردم اگهیم ردو خذف شد اخطارم داد گف اگ دوباره بزاری از دیوار تعلیق میشی هرگونه خربدو فروش و واگزاری حیوانات از طرف حفاظت محیط زیست ممنوع شده